De Happy tag

De Happy tag

Ik ben een gelukkig mens! Ik kan zelfs zeggen dat ik sinds januari 2018 een heel ander mens ben geworden. Sinds ik ontslag nam bij mijn oude baan gaat het zowel qua werk als privΓ© geweldig. Natuurlijk zitten er weleens mindere dagen tussen. Dan zorg ik altijd dat ik zaken om mij heen verzamel die mij gelukkig maken. Stephanie van Thuisblijfmama tagde mij in De Happy Tag, zodat ik jullie kan laten zien welke zaken mij gelukkig maken.

Van welk eten word je blij?

Ik kan intens genieten van McDonalds en dan vooral van de Big Tasty en McNuggets! Natuurlijk hebben de kleine kipstukjes nul voedingswaarde, maar toch hebben ze de happy tag gehaald omdat ze troost bieden en mij heel soms gelukkig maken. Ook Thaise Groene Curry haalt de happy tag. Dit heerlijke pittige Thaise gerecht kan ik iedere dag wel eten. Veel groente, rijst en kip in combinatie met een heerlijk zoet pittige saus kan mij echt gelukkig maken.

Welke films maken je gelukkig?

Ik ben een sucker voor gangsterfilms. De ellenlange scene’s in The Godfather of juist de sfeer die neergezet wordt in Americain Gangster, daar kan ik dus ultiem gelukkig van worden. Mijn 20 klassiekers staan overigens ook op Netflix. Hier staat bijvoorbeeld Black Hawk Down tussen. Geen gangsterfilm en ook niet echt een feel good movie, maar wel een film met voor mij een belangrijke betekenis. Vooral de muziek in deze film geeft mij een goed gevoel. Daarom staat ook deze film in de happy tag.

Van welke muzieknummer word je blij?

Ik word iedere keer gelukkig als ik het nummer “Haunted House” van Jon Bellion hoor. Ondanks dat Jon Bellion niet naar Nederland kwam, ben ik nog steeds een groot fan. Een aantal nummers is onderdeel van de soundtrack van mijn relatie met Fleur en zal ik dus nooit vergeten. Dit nummer staat voor het feit dat sinds zij er is, mijn hele leven een nieuw begin heeft gekregen. Dat alle spullen die aan exen doen herinneren uit mijn leven zijn en dat we nu samen alles aan kunnen.

Welke kledingstukken maken je happy?

Ik ben het aller, aller gelukkigst in mijn joggingbroek met slobbertrui. Het ziet er niet uit, maar voor mij is het de ultieme manier van ontspannen. Ik hoef niks te strijken, het is niet nodig om me druk te maken over vouwen of vies worden. Alles kan! Toch word ik ook gelukkig van mooie kleren van mooie merken. Ik zweer bij Tommy Hilfiger en Hugo Boss. Vooral die laatste hoort zeker in de happy tag. Hugo Boss maakt zulke mooie pakken en broeken, ik zou niet zonder kunnen!

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

De dag dat Morris geboren werd is mijn aller gelukkigste herinnering. Tot ik Fleur ontmoette had ik nooit gedacht dat ik ooit kinderen zou krijgen en toen stond ik daar ineens met een mooi ventje in mijn arm! Ik heb gehuild als een baby, genoten van alles wat een pasgeboren baby met zich meebrengt. Ik kan me niet alles meer herinneren van die dag, zo gaat dat immers. Er gebeurt zo veel op zo’n dag dat ik blij ben dat er veel foto’s zijn. Af en toe kijken Fleur en ik de foto’s en laten we ons meevoeren naar die dag.

Van welke beautyproducten word je blij?

Ik gebruik niet zo heel veel beautyproducten. Dat beperkt zich tot badschuim van Melkmeisje, tandpasta en shampoo met honing van Garnier. Dit is niet voor op mijn hoofd, maar voor in mijn baard. De shampoo maakt mijn baard echt super zacht en houdt het haar gezond. Ook ben ik heel erg blij met mijn scheermesjes van Gillette waar ik mijn hoofd mee scheer. Het is voor mij dus net andersom..

Wat doe jij op dagen dat je je down bent om je weer happy te voelen?

Thai bestellen via thuisbezorgd, aftoppen met een emmer Ben & Jerry’s en knuffelen met Morris en Fleur. Dat zijn de dingen die mij gelijk vrolijk krijgen. Al het andere is dan bijzaak. Ook wil het weleens helpen om een grote klant binnen te krijgen voor mijn SEO-bedrijf Zen SEO of een leuke opdracht binnen te krijgen voor Papablogger, maar dat haalt het niet bij liefde van mijn zoon en vriendin! Of van Thais eten natuurlijk.

Noem 3 willekeurige dingen die jou blij maken!

 • Ik hou van de geur van pas gemaaid gras na een regenbui. Als ik na een regenbui naar buiten loop en ik ruik die geur, dan ben ik ultiem gelukkig.
 • Ik hou van het strand. Ik heb een aantal jaar in Noordwijk gewoond en stiekem wil ik altijd weer terug.
 • Barbecue! Sorry, deze papa is niet vegetarisch. Hoe meer vlees, hoe beter en dan het liefst met zo min mogelijk groente. Wel met stokbrood en pindasaus alsjeblieft.

Ik ben nu ook wel benieuwd naar de happy tag van andere bloggers. Waar worden jullie gelukkig van? Je leest het op de blogs mariekeblogt.nl en allaboutsem.nl.

De Happy Tag
De Happy Tag
De Happy Tag
De Happy Tag
2 Reactie's
 • Marieke
  Geplaatst op 15:33h, 08 februari

  Word helemaal happy van jouw blog πŸ™‚
  Dank je wel voor de tag! Bij mij zal de blog volgende week online komen πŸ™‚

 • Stephanie
  Geplaatst op 15:34h, 08 februari

  Leuk dat je de tag hebt overgenomen! En wat omschrijf je het gevoel na de geboorte van je zoontje zo mooi!!! Ik had er ook nooit bij stilgestaan dat je shampoo nodig hebt voor een baard, hahaha πŸ™‚ Hugo Boss lijkt me zooo duur, al heb ik geen idee wat zo’n pak kost!

Geef een reactie