Big Tasty zelf maken

Big Tasty zelf maken

De Big Tasty van McDonald’s zelf maken is een ding tegenwoordig. Kookblog na kookblog proberen ze de geweldige smaak van de Big Tasty zelf te maken. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en deel daarom vandaag mijn recept voor de ultieme Big Tasty, zodat jullie deze ook zelf mee kunnen maken.

Big Tasty ingredienten om hem zelf mee te maken

 1. Genoeg vrienden om mee te delen
 2. Honger
 3. Goede muziek
 4. Een auto met genoeg plek voor al je vrienden
 5. Een portemonnee met cash geld of een PIN-pas
 6. Tijd om naar de Mac te rijden

Recept om de Big Tasty zelf mee te maken

Laten we eerlijk zijn, als alleenstaande vader van een zoon van anderhalf heb ik natuurlijk helemaal geen tijd om uren te testen of mijn saus wel net zo smaakt als die van de McDonald’s. Omdat het veel gezelliger is kun je hier lezen wat je moet doen met bovenstaande ingredienten om de Big Tasty zelf mee te maken.

 1. Stap met je kinderen/vrienden/familie in de auto.
 2. Praat in de auto over hoeveel honger je hebt
 3. Laat je kind vlak voor aankomst jengelen over hoe lang het nog is
 4. Rij door de ingang van de McDrive
 5. Bestel bij het eerste raam voor alle mensen in de auto een Big Tasty om zelf mee te maken
 6. Reken alle burgers af
 7. Lach om alle mensen die al een uur in de keuken staan
 8. Rij naar raam twee
 9. Neem je bestelling in ontvangst en rij naar huis

Het is natuurlijk het fijnste om je zelf gemaakte Big Tasty thuis op te eten. Thuis heb je ook geen last van extreem gillende kinderen waardoor je Big Tasty koud wordt. Ook kunnen de kinderen gewoon spelen met hun eigen speelgoed en kunnen ze daarna in bad en naar bed. Kind kan de was doen..

Hou jezelf en de Mac niet voor de gek

We weten allemaal dat McDonald’s niet goed voor een mens is als je het iedere dag eet. Maar zelfgemaakte Big Tasty’s zijn ook niet goed voor een mens. Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat je erin stopt, maar een lekkere burger op z’n tijd van het restaurant wat er jaren research in heeft zitten vind ik absoluut geen straf. Ik durf zelfs te beweren dat Morris wat mij betreft bij de Mac kan gaan werken als hij puber is. Kom ik gewoon af en toe daar even buurten.

Hou jezelf en de Mac niet voor de gek en ga lekker door de McDrive. Scheelt je ook emmers vol met afwas en je houdt zeeën van tijd over. Zelf zo’n ding maken duurt volgens de meeste kookblogs zo’n 25 minuten. Ik ben in 10 minuten terug met een hele zak Fast Food voor het hele gezin. Zo heb ik ook nog wat aan mijn avond en heb ik de Big Tasty niet zelf hoeven maken.

Zelf Big Tasty Maken
Geen reactie's

Geef een reactie