Dankjewel Jon Bellion

Jon Bellion

Dankjewel Jon Bellion

Dank je wel Jon Bellion

Op 5 april 2016 spraken Fleur en ik elkaar voor de aller eerste keer. Zij swipte naar rechts, ik swipte naar rechts en er gebeurde iets magisch.. Deze magie is er nog steeds en dat is mede dankzij deze meneer: Jon Bellion. Toen Fleur en ik elkaar net leerde kennen liet ik haar de muziek van deze in Nederland redelijk onbekende zanger horen en zo kon het gebeuren dat veel goede herinneringen uit het begin van onze relatie gekoppeld zijn aan zijn muziek.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Mijn 2016

Uiteindelijk tekent de muziek van Jon Bellion mijn herinneringen aan 2016. Ritjes met Fleur naar haar familie in Breda, romantische etentjes, emotionele momenten en de feestdagen, maar ook de verhuizing van Fleur naar Sassenheim zijn in mijn hoofd gekoppeld aan liedjes van Jon. Het duurde niet lang voordat Fleur teksten van zijn nummers in de auto hard meezong en dat nummers van Jon standaard in Spotify playlists tevoorschijn kwam. Kortom we waren een beetje fan!

Jon Bellion in Paradiso!

Tijdens een rustige avond op mijn werk kwam ik erachter dat Jon op 5 april 2017 zou optreden in de grote zaal van Paradiso! Wat een geweldig toeval! Precies een jaar na mijn kennismaking met de liefde van mijn leven! Ik boekte meteen de tickets en stuurde een appje naar Fleur dat ik een verrassing voor haar had. In mijn hoofd had ik meteen al de ideale avond georganiseerd. De rit naar Amsterdam, lekker eten bij een goed restaurant, een geweldig concert waar Jon speciaal voor ons al “onze” nummers zou zingen en daarna onder invloed van bier, wijn en een geweldige avond “Last night I woke the fuck up” schreeuwend over straat de weg naar ons hotel kwijtraken… Lang kon ik de verrassing niet voor me houden en een paar dagen later maakte ik Fleur deelgenoot in mijn voorpret.

https://www.instagram.com/p/BKofmqpAzVJ/?taken-by=robvanlaere

Uitgesteld

De voorpret duurde en duurde, want het concert was pas in april, maar werd keihard uit de lucht geschoten door een e-mail van Paradiso. Het concert was voor onbepaalde tijd uitgesteld! Jon was erg moe en had onze feestdag uitgekozen om uit te rusten. Ik had er alle begrip voor, want god wat had die man het druk op zijn Europese tournee. Flink balen natuurlijk vanwege de toepasselijke datum en mijn mentale voorbereiding, maar het was niet anders. Mijn begrip was echter van korte duur. Mijn oog viel op een Facebookbericht dat Jon op 4 en 6 april extra concerten had ingelast in Groot Brittanniƫ! Grrrrrrr

Afgelast

Nu vier maanden en wat updates van Paradiso later valt de bom. Afgelast.. Hier baal ik dus echt stevig van. Paradiso zal het geld van de tickets zo snel mogelijk terugstorten en ze bieden hun verontschuldigingen aan enzo, allemaal heel erg netjes. Maar Fleur en ik willen naar Jon! Want zijn muziek blijft de soundtrack van mijn 2016 en de track “Human” zal nog wel een tijdje in onze playlist staan. Dankjewel Jon Bellion….

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.