Ik stop ermee!

Ik stop ermee!

Ik stop ermee! Een nieuw jaar, een nieuw begin. Met een baby op komst en een heel schoon nieuw ingericht huis was ik al een beetje op weg naar een gelukkig 2018. Maar zoals jullie misschien wel op Facebook en Instagram hebben gelezen, ga ik voor een volledig nieuw 2018! Dat klopt, ik stop ermee! Op 31 december trek ik de deur bij Eurocross achter me dicht en ga ik aan de slag bij “Zen SEO”.

Zen SEO

Zen SEO? Nooit van gehoord… Nee, dat klopt! Zen SEO is namelijk mijn nieuwe eigen bedrijf. Met Zen SEO ga ik proberen kleine ondernemers beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google en Bing.

Maar ik kan online nog helemaal niks vinden over Zen SEO.. Dat klopt! Zen SEO zal pas vanaf 1 januari 2019 bestaan. De website, Facebookpagina en wat we al niet meer gaan bedenken om dit mooie bedrijf aan de wereld te tonen, komen pas online als ik ben bijgekomen van mijn kater op 1 januari 2019. Tot die tijd zul je het moeten doen met mijn prachtige telefoonstem als je belt naar Eurocross of met deze blog.

Papablog

Het stoppen bij Eurocross heeft nog een mooi bijkomend voordeel! Ik krijg meer tijd om mijn blog professioneel aan te pakken. Dat betekent dus meer relevante content, meer papablogs en betere foto’s! Ook ben ik bezig met verschillende partijen om gastblogs te schrijven en om gesponsorde content op mijn website toe te laten. Met dien verstande dat het wel producten zijn waar ik achter sta.

Ook komen er recensies op deze website die niet gesponsord zijn, maar die wel passen binnen de stijl die ik op dit moment voor ogen heb. Zaken als LEGO, baardverzorging, dingen die voor de moderne vader onmisbaar zijn en nog veel meer. Ik zal aan het begin van iedere blog duidelijk aangeven of het een recensie of gesponsorde content betreft. Op deze manier kunnen jullie als lezer makkelijk bepalen op welke manier ik naar een product kijk.

Ik stop ermee!

Al met al heb ik zeven jaar bij Eurocross gewerkt. Van deze jaren en de werkzaamheden heb ik een hoop geleerd.  Het is een geruststellende gedachte dat ik met mijn stem, mijn mentaliteit en mijn drive mensen heb kunnen helpen in nood. Ik ben er trots op dat ik collega’s heb helpen werken, laten lachen en mee heb kunnen sparren. Dus wil ik iedereen, collega’s, bergers, thuiszorgmedewerkers, verkeerscentrales, expertisebureau’s en transportbedrijven bedanken voor zeven geweldige jaren. Hopelijk tref ik jullie allemaal nogmaals in een andere setting.

Rob van Laere Eurocross
Rob heeft honger
Rob van Laere
2 Reactie's
  • Monique
    Geplaatst op 19:37h, 12 december

    Nou Rob, nog eventjes en dan heet ik je welkom in de wondere wereld after EC 😂. Hij gaat je bevallen, ook al ga je het bij EC missen. Inmiddels ben ik 2 weken EC-loos en het blijft een gek gevoel. Zeker als je een EC-er tegen komt. Maar het komt allemaal goed. Vooral met het prachtige vooruitzicht die jij en jouw Fleur hebben. Geniet nog even van je collega’s en het mooie werk wat je daar doet. Doe ze de groetjes van Duiffie!

  • robvanlaere
    Geplaatst op 14:44h, 14 december

    Bedankt voor je geruststellende woorden! Ik kijk heel erg uit naar 1 januari, maar tegelijkertijd is het ook raar.. We zullen zien hoe het uitpakt, maar kan je vol vertrouwen zeggen dat ik er zin in heb!

Geef een reactie