Samenwerken

Samenwerken met Papablogger kan altijd! De snelst groeiende blog over vaderschap en opvoeden, wie wil daar nou niet mee samenwerken? Gemiddeld 5000 bezoekers per maand die iedere maand 8000 pagina’s bekijken. Meer info krijg je op aanvraag! Neem ook eens een kijkje op de zorgvuldig samengestelde mediakit.

 

Samenwerken met Papablogger?

 

Samenwerken kan op veel manieren. Het bereiken van potentiële klanten is daarbij natuurlijk het belangrijkste. Om deze reden besteed ik veel aandacht aan mijn artikelen.  Deze artikelen kunnen gaan over

  • evenementen en artikelen
  • productreviews
  • advertorials
  • referals

 

Het starttarief is doorgaans EU 130,-. Afhankelijk van de opdracht kunnen verdere afspraken gemaakt worden. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid een barterdeal af te spreken.

 

Mocht je interesse hebben in een samenwerking, stuur dan een e-mail naar info@papablogger.nl.

Rob van Laere
Cijfers papablogger.nl

Voorwaarden bij een samenwerking

 

Persoonlijk vind ik vertrouwen heel er belangrijk. Spreken we iets af, mondeling of schriftelijk, dan ga ik er vanuit dat die afspraak staat. Wil je later iets wijzigen, dan kan dat altijd, maar wel in goed overleg.

 

Ik vind het erg belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Of dit nu een deadline aan mijn kant is of op tijd komen voor een overleg, afspraak is afspraak.

 

Zoals je op mijn website waarschijnlijk al hebt gelezen ben ik heel eerlijk. Wil je dat ik een product review, dan zal ik eerlijk zijn over het product. Ik zal dan ook alleen producten bespreken die bij mij passen en waar ik een goed gevoel bij heb. Ook zal er altijd bij een reclameuiting komen te staan dat ik betaald heb gekregen voor de uiting of dat er op een andere manier een samenwerking tot stand is gekomen.

 

Als ik blogs schrijf voor een andere website, dan is het voor mij belangrijk dat er een link naar deze website bij staat. Ook hou ik mij het recht voor om het artikel ook op mijn eigen website te plaatsen. Het artikel blijft te allen tijde mijn eigendom. De tekst of stukken daaruit mogen alleen worden gereproduceerd met mijn uitdrukkelijke toestemming, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Gastblogs of Schrijven in opdracht?

 

Ik sta altijd open om voor andere blogs een gastblog te schrijven. Ook schrijf ik teksten voor websites en offline magazines. Stuur een e-mail naar samenwerken@papablogger.nl en dan bespreken we samen wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen. Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen.

Neem voor een impressie een kijkje op mijn gastblogs voor B4men en Kiddowz. Je zult zien dat ik schrijf over een breed scala van onderwerpen.