Over Papablogger

Bedankt dat je bent komen kijken op Papablogger.nl. Op Papablogger.nl vind je alles wat je wilt weten over zwangerschap, geboorte en het opvoeden van jullie kind.  Of het nu gaat over meezwangeren, strippen, het uitblijven van de roze wolk of na de geboorte het hoesten van jullie baby en de onvermijdelijke luieruitslag, op Papablogger.nl lees je hoe je met deze onderwerpen om kunt gaan.

Naast allerlei ouderschap gerelateerde artikelen schrijf ik ook over gewichtsverlies, gezond leven en lifestyle. Zo zijn er zat artikelen te vinden over doe-het-zelven, tuinieren en interieur. Staar je niet blind op het “papa zijn”, want vaderschap is immers onderdeel van het leven.

 

Blogger uit Breda

 

Niet heel lang geleden ben ik vanuit het Zuid Hollandse Sassenheim verhuisd naar Breda. Deze blogger uit Breda neemt je dan ook in veel artikelen mee naar de nieuwe dingen die hij in Breda ontdekt. Onder de categorie lifestyle lees je veel over hotspots in Breda voor jou en je kind. Ook neem ik je mee in mijn leven als jonge vader.

 

Wie ben ik? De leukste bloggende vader van Nederland!

 

Mijn naam is Rob van Laere. Samen met mijn zoon Morris (2018) woon ik in het Brabantse Breda. 14 februari 2018 zijn de moeder van Morris, Fleur, en ik mama en papa geworden van Morris. Zonder kind geen papa en zonder papa geen Papablogger moet je maar denken. Morris is een gezellig en slim kereltje waar je in mijn blogs veel over zult lezen.

In het dagelijks leven werk ik bij Alfa Laval, en heb ik een eigen bedrijf. Onder de naam Zen SEO zorg ik dat websites, webshops en blogs beter vindbaar worden. Veel van de zaken die ik in het dagelijks leven ontwikkel gebruik ik ook op mijn eigen website. Papablogger staat dus nooit stil! Wil je meer van me weten, volg me op mijn Social Media-kanalen.

  

Blogger Breda,Papablogger,Lifestyleblog,Breda Centrum
Over papablogger
Logo AD
Vader magazine logo
Logo Hulc