Over Papablogger

Bedankt dat je bent komen kijken op papablogger.nl. Een website waar eens mijn gedachten een weg vonden en waar ik foto’s publiceerde van door mij gekookte gerechten. Dat is het inmiddels allang niet meer. De website papablogger.nl is inmiddels een full blown papablog aan het worden, met aan het roer een echte vader! Op deze pagina vind je kort uitleg over Papablogger

 

Je komt op papablogger.nl dan ook veel onderwerpen tegen die te maken hebben met het vaderschap. Van de zwangerschapsongemakken van je partner, tot uitleg over inbakeren. Dat allemaal vanuit het oogpunt van een man! Iets wat niet al te vaak gebeurt. Er zijn ontelbaar veel mamablogs, er zijn echter slechts een handje vol vaders die het keyboard van hun laptop hebben beetgepakt om hun ervaringen te delen. Naast het delen van ervaringen werk ik ook samen met opdrachtgevers om mooie artikelen te schrijven die aansluiten bij deze doelgroep.

 

Wie ben ik? De leukste alleenstaande vader van Nederland!

Mijn naam is Rob van Laere. Als alleenstaande vader woon ik samen met mijn zoon Morris in Sassenheim. Dit kleine plaatsje ligt ideaal tussen Den Haag en Amsterdam dus hoef ik nooit lang te rijden voor leuke events of een dagje shoppen. 14 februari 2018 zijn de moeder van Morris, Fleur en ik mama papa geworden van Morris. Zonder kind geen papa en zonder papa geen papablogger moet je maar denken. Morris is een gezellig en slim kereltje waar je in mijn blogs veel over zult lezen. Naast Morris hebben we in huis ook een mopshond met de naam Fred. Hij staat op veel foto’s en ondersteunt mij voornamelijk in de lange wandelingen om inspiratie op te doen voor mijn taak als papablogger.

In het dagelijks leven heb ik een eigen bedrijf. Onder de naam Zen SEO zorg ik dat websites, webshops en blogs beter vindbaar worden. Veel van de zaken die ik in het dagelijks leven ontwikkel gebruik ik ook op mijn eigen website. Papablogger staat dus nooit stil! Wil je meer van me weten, volg me op mijn Social Media-kanalen.

  

Over papablogger