Nee! Wij zijn niet zwanger!

Nee! Wij zijn niet zwanger!

Ho! Wacht! Niet schrikken! Er komt wel degelijk een baby! Fleur is namelijk heel erg zwanger en dat al 11 weken, maar WIJ zijn niet zwanger.. Neem maar van mij aan, het is de dame in kwestie die 9 maanden de pros and cons van het zwanger zijn moet dragen. Oprispingen, kriebeltjes, ochtendziekte, cravings, veel plassen, puistjes, oncontroleerbare emoties, maar ook cadeautjes, felicitaties, geluksmomentjes, buikfoto’s en verzorgd worden door je partner!

Wij mannen daarentegen hebben te dealen met hele andere dingen tijdens de zwangerschap van onze partner! Slecht slapen door het gewoel van je vriendin of vrouw. Schuldgevoelens omdat ze je van alles kwalijk neemt. Gewichtstoename omdat je gewoon al die vette rotzooi mee eet die zij naar binnen werkt en vooral heel belangrijk: Geen Seks! Gelukkig zitten er ook positieve kanten aan de bolle buik van je meisje. Zo zal ze veel vaker en veel langer slapen. Hierdoor heb jij meer tijd voor hobbies, werk, een opleiding of tijd spenderen met je vrienden. Probeer echter wel weer terug te zijn voor ze wakker is. Ben je dat niet, dan ben je wellicht langer dan heel even het onderwerp van haar toorn des hormoons!

Ook mag je samen met het object van jouw affectie uitkijken naar een hele fijne periode die jullie samen kunnen delen. Knuffelmomenten, de eerste keer buiten lopen, en het eerste lachje van dat kleine frummeltje. Daar tegenover moeilijke situaties als spuitluiers, nachtelijke huilbuien (van je baby of je partner) en het lichtelijk uitbuiken van hare moederigheid. Maar één keer kijken naar dat kleine hummeltje en alle negatieve gevoelens verdwijnen (Hoop ik :D)

Overigens, als jullie als paar de term “wij zijn zwanger” gebruikt, dan mag je er vanuit gaan dat ik je vanaf dat moment niet meer serieus neem. Dan ga ik voor de man in kwestie positiekleding kopen! Ik zal tepelcompressen aan huis laten bezorgen op zijn naam n een afspraak maken voor een striae-massage in het bijzijn van zijn schoonvader.. Zo, dat is eruit

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.