Vanaf vandaag is papablogger.nl een feit

Vanaf vandaag is papablogger.nl een feit

Ik heb er lang over na moeten denken en het heeft me zeker meer dan één slapeloze nacht gekost, maar vanaf vandaag is papablogger.nl een feit! Na veel vijven en zessen ben ik toch tot de conclusie gekomen dat een website die mijn naam draagt bij veel potentiële lezers voor verwarring zorgt. Als je zoekt naar meezwangeren of papablogger krijg je als eerste of tweede zoekresultaat mijn oude website. Dat is natuurlijk een beetje raar. Als je in je zoekresultaten de website papablogger.nl ziet staan, dan klik je daar in mijn ogen veel sneller op. Aangezien ik naast voor mijn lol ook een klein beetje voor de fame aan het bloggen ben gegaan, is dit uiteindelijk toch wat ik wil. Kortom: vanaf vandaag is papablogger.nl een feit!

Uiteindelijk zal er nog veel meer gaan veranderen

Aangezien ik een aantal maanden geleden al een nieuw design heb geïntroduceerd, is de site voor de rest nagenoeg het zelfde gebleven. Wel is het logo aangepast en zijn er nieuwe e-mailadressen. Uiteindelijk zal er nog veel meer gaan veranderen. Zo ben ik op zoek naar gastbloggers die een aanvulling kunnen zijn op deze website. Papa’s die bijvoorbeeld een heel andere levenswijze erop na houden. Ook wordt het tijd dat deze website eens een mooie prijsvraag gaat houden. Ik ga dus ook op zoek naar super gave prijzen en een manier om jullie die te laten winnen.

Naast andere content ben ik ook bezig met mooiere foto’s. In plaats van mijn trouwe Samsung S8 zal er binnenkort geschoten gaan worden met een apparaat dat weet wat hij doet, namelijk een echte camera. Ik hoop jullie op deze manier een nog betere inkijk te geven op het leven van mij als vader. Ook zal er in de loop van het volgende jaar het één en ander veranderen aan het design van de blogs. De kleuren wit en licht blauw blijven, maar de structuur van de artikelen gaat zeker op de schop om het voor de lezer een nog leesbaarder geheel te maken.

Hoe normale ouders denken over opvoeden

Dat is namelijk mijn voornaamste drive. Het informeren van (toekomstige) papa’s en mama’s. Jullie voorzien van informatie waar je iets mee kan. Verhalen die je zelf kan toepassen in de struggle van het nieuwe ouderschap. Er gaat een nieuwe wereld voor jullie open en ik kan jullie uit ervaring vertellen dat het fijn is als er iemand is die je op de hoogte stelt van hoe het zit. Door informatie te geven over hoe de Nederlandse wetgeving in elkaar zit bijvoorbeeld. Of hoe normale ouders denken over opvoeden en onderscheid maken tussen ouder zijn en jezelf zijn.

Neem maar van mij aan, er gaat een hoop veranderen, maar vanaf vandaag is papablogger.nl een feit. Iets wat ik heb gevierd met een koude kop koffie en een hard geworden croissant, omdat Morris ineens besloten had om zelf in zijn bed te gaan staan. Ook dat gaat dus gewoon door. Het ontwikkelen van je kind zal als het goed is onophoudelijk doorgaan. Ik ben dan ook van plan om deze website mee te laten draaien met de ontwikkeling van Morris. Over vijftien jaar zul je hier dus ook kunnen lezen hoe je een Puch Maxi opvoert.

Vanaf vandaag is papablogger.nl een feit

Ik hoop dat jullie veel meer plezier zullen gaan beleven aan Papablogger. Ik wil jullie dan ook vriendelijk vragen om mijn artikelen te blijven delen op Social Media. Ook ben ik de rotste niet en zal ik via persoonlijke berichten op Facebook en Instagram vragen beantwoorden, onder de voorwaarde dat ik over dat onderwerp een artikel mag schrijven. Ondanks dat ik mijzelf eerder nog een vreemde eend in de bijt voelde, heb ik inmiddels het gevoel dat lezers beginnen te snappen dat niet alleen moeders over kinderen en opvoeden kunnen en mogen schrijven. Samen met andere papabloggers probeer ik dit steeds verder uit te breiden. Vanaf vandaag is papablogger.nl een feit en ik beloof jullie dat dit nog jaren zo zal blijven/

Papablogger is een feit
Papablogger een Professionele huisstijl
3 Reactie's
 • Amanda
  Geplaatst op 12:17h, 02 augustus

  Hoppa! Lekker bezig!!!

 • Sabine
  Geplaatst op 14:56h, 02 augustus

  Gefeliciteerd! Als ik het schreeuw hoor je het wel. 😉 leuk om je te volgen en ga zo door!

 • Kreanimo
  Geplaatst op 17:13h, 02 augustus

  Heel veel succes.

Geef een reactie