Een nieuwe frisse website

Een nieuwe frisse website

Een aantal dagen geleden kwam ik thuis na een afspraak en het eerste wat Fleur mij zei was “Ik ben maar even begonnen met het ontwerpen van je nieuwe website.” Dat even is wel wat langer geworden helaas. Je weet wel hoe dat gaat, verjaardag hier, lekker weer daar. Daarnaast moesten we dan ook nog keuzes maken met betrekking tot design en gebruiksvriendelijkheid van robvanlaere.nl. Dit alles heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn website tien dagen offline is geweest.

 

Google ging gelijk in de stress, omdat men mijn website niet meer kon vinden, de moeder van Fleur in de stress, want geen foto’s van Morris en ik in de stress omdat ik de kleur van de onderhoudsmelding spuuglelijk vond. Om het allemaal nog leuker te maken vroegen verschillende partijen mij naar mijn website voor een eventuele samenwerking. Domper natuurlijk dat ik dan moet zeggen dat hij niet online staat, maar uiteindelijk is het toch goedgekomen.. Een nieuwe frisse website!

 

Een frisse en heldere papablog

 

Maar het was echt nodig. Het oude design zorgde voor veel issues op het technische vlak en ook in het gebruik kende de vorige website wat pijnpunten. Ik ben dus eigenlijk ook blij dat Fleur er een frisse en heldere papablog van heeft gemaakt. Natuurlijk doet ieder afscheid een beetje pijn. De vorige website heeft het immers anderhalf jaar volgehouden. Toch denk ik dat robvanlaere.nl nieuwe stijl er een stuk langer over gaat doen. Ik nodig jullie allemaal uit de website te bekijken en als jullie opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Net als het vorige design is ook dit een blijvend work in progress en kijk ik wat ik kan doen met jullie feedback.

 

Wat wel zeker is, is dat deze website een papablog blijft. Ook hier heb ik lang over na moeten denken. Zoals jullie konden lezen in “ Vreemde eend in de bijt” heb ik hier toch wel over getwijfeld. Door on- en offline commentaar van lezers, familie, haters en technerds heb ik besloten toch bij het bloggen over vaderschap te blijven. Aan de categorie indeling op de voorpagina zie je echter wel dat er vier categorieën zijn. Ook ik wil nog wel eens een Lifestyleartikeltje online gooien en als ik wat te zeuren heb zet ik dat onder persoonlijk. Een papablog met uitstapjes dus. En dat mag je best letterlijk nemen, want Morris heeft inmiddels ook de leeftijd bereikt dat je hem echt mee op stap kunt nemen. Dus binnenkort de dierentuin en misschien wel een keer uit eten!

 

Vaste gastblogger voor B4men en Kiddowz

 

Naast een nieuwe website is er nog meer nieuws! Afgelopen week zijn mijn eerste twee gastblogs online gekomen. Gastblogs schrijven doe ik altijd graag. Het geeft mij de kans om andere onderwerpen aan te snijden dan het vaderschap en het is fijn om te kijken hoe andere blogs omgaan met content. Hier leer ik dus ook nog eens van! Sinds afgelopen week ben ik dus vaste gastblogger voor B4men, een lifestyleblog voor stoere kerels (en hun vrouwen). Daarnaast ben ik ook begonnen met schrijven voor Kiddowz, een website voor alles wat met kinderen te maken heeft en hun (groot)ouders. Voor B4men schreef ik een blog over de nepheid van het internet en voor Kiddowz schreef ik een blog over het al dan niet tandjes krijgen van Morris. Op beide websites zul je regelmatig een blog van mij voorbij zien komen.

 

Ook heb ik besloten om gastbloggers te gaan vragen voor deze website. Op deze manier krijg je behalve mijn visie op het vaderschap ook nog eens een ander geluid te horen. Dat is voor jullie fijn, maar ook voor mij.. Zo krijg ik eens een dagdeel rust en kan ik meer leuke foto’s maken van Morris, Fleur en mij. Mocht je nu interesse hebben in het schrijven van één of meerdere gastblogs, neem dan even contact met me op via het contactformulier of stuur me een berichtje via Facebook.

Alle credits voor deze prachtige website gaan qua design natuurlijk naar Fleur! Ik ben echt super blij dat ze de tijd heeft willen nemen om mijn gedateerde website eens onder handen te nemen. Wil jij nou ook een prachtige blog of een kickass bedrijfswebsite, kijk dan eens op de website van Bureau Checklist. Fleur en ik zorgen eervoor dat je een website krijgt die bij jou past.

Nieuwe website robvanlaere.nl
Rob van Laere Samsung S8
B4men lifestyleblog
Kiddowz gastblogger
Geen reactie's

Geef een reactie