Met een smartwatch kind heb je altijd contact met jouw kid

Met een smartwatch kind heb je altijd contact met jouw kid

Smartwatches worden steeds populairder. Sommige mensen denken dat je er niet meer bij hoort als je geen smartwatch om je pols hebt, maar wij vinden dat onzin. Je koopt een smartwatch voor het gemak, om prestaties te meten et cetera. Niet om erbij te horen. Feit is wel dat een smartwatch je helpt om je telefoon wat minder te gebruiken. Je kunt immers op je smartwatch alle berichten lezen die je op je smartphone ontvangt. Denk hierbij aan je mail, WhatsApp berichten, sms’jes, maar ook meldingen over afspraken die in je agenda staan. Superhandig dus. Maar waar we bij smartphones altijd aan volwassenen denken, is de smartmarkt voor kids ook groeiende. Steeds meer mensen kopen een smartwatch kind of een GPS horloge kind om meer in contact te zijn met hun kinderen.

Laat me met rust

Kinderen moeten vrij kunnen spelen en ook in vrijheid kunnen opgroeien. Maar de wereld om ons heen verandert en snel ook. Sommigen van ons leven in een omgeving waar jouw kind niet elk moment van de dag zichtbaar of te volgen is. Niet dat je elke seconde van de dag wil zien waar jouw kind uithangt, maar je hebt wel graag een idee waar jouw zoon of dochter is. Met een GPS horloge kind weet je altijd waar hij of zij is, zonder dat je precies hoeft te weten wat jouw kind doet. Beter voor je kind, beter voor jou, zeker als ze gaan puberen!

Jouw kind wil ook mee met de tijd

Natuurlijk staat geen enkel kind er om te springen om te worden gevolgd door pa en ma. Maar welk kind wil nu geen smartwatch kind? Op steeds jongere leeftijd hebben kinderen smartphones. Waarom dan geen smartwatches die daar eigenlijk een soort verlengstuk van zijn? Ook voor opgroeiende kinderen is het al handig om niet voor elk bericht op hun telefoon te kijken, zeker als ze in de klas zitten. Antwoorden kan later. Het is voor hen ook belangrijk om in goed contact te staan met hun vrienden en vriendinnen. Snel weten of je je telefoon uit je tas moet pakken is daar een onderdeel van. Vriendschappen zijn ook op jongere leeftijd heel belangrijk, bijna onmisbaar zelfs. Dit kunnen vrienden voor het leven worden.

Altijd te peilen

Het geeft je als ouder ook een veilig idee dat je je kind met een GPS horloge kind altijd kunt traceren. Waarschijnlijk is het (bijna) nooit nodig, maar je weet nooit wat er onderweg gebeurt. Door middel van hun smartphone zijn ze (bijna) altijd bereikbaar, met een smartwatch kind figuurlijk altijd in de buurt.

Kind smartwatch,kind gps tracking
Geen reactie's

Geef een reactie