Review manchetknopen van Kaya Sieraden

Review manchetknopen van Kaya Sieraden

Kaya Sieraden

In 2012 verruilde Tanja Rakhou, eigenaar & ontwerpster van KAYA sieraden haar baan bij een multinational voor een droom. Voor mij heel herkenbaar aangezien ik in 2018 precies het zelfde deed. Waar ik koos voor mijn blog en het beter vindbaar maken van andere websites, koos zij voor het maken van mooie sieraden die passen bij mooie gebeurtenissen.

De juwelen van Kaya Sieraden maken mooie momenten tastbaar en vertellen jouw verhaal. Doordat veel van de sieraden personaliseerbaar zijn kun je ze als aandenken gebruiken voor dingen als de geboorte van je kind, een huwelijk of Je kunt ze schenken aan je partner voor Valentijnsdag. Iedereen zal het krijgen van sieraden als prettig ervaren.Daarmee zijn ze dus het leukste cadeautje bij een belangrijke gebeurtenis.

Review manchetknopen Kaya Sieraden

Omdat ik zoveel overeenkomstenĀ  zag tussen het verhaal van Tanja en dat van mij vond ik het een super tof idee om voor Kaya Sieraden een review te schrijven. Van hen ontving ik een paar manchetknopen die ik zelf uit mocht kiezen, samen mocht stellen en laten graveren. Om de manchetknopen wat extra lading te geven koos ik mooie ronde manchetknopen met de namen van mijn twee liefdes. In de manchetknopen van Kaya Sieraden staan namelijk de namen Morris en Fleur gegraveerd.

Doordat je heel simpel voor een gravure kan kiezen in het bestelproces, is het een ideaal cadeau voor vader zijn verjaardag, Vaderdag of als je een keer iets goed te maken hebt. Je geeft aan wat er in de manchetknopen moet komen te staan, doorloopt het betaalproces en een paar dagen later liggen de juwelen in je brievenbus. Helemaal top geregeld en als je de post kan onderscheppen, dan kun je de man van je leven verrassen met prachtige manchetknopen, die hij op z’n werk of naar het kerstdiner kan dragen.

Wat vind ik van de manchetknopen?

De manchetknopen die ik toegezonden kreeg van Kaya Sieraden passen goed bij mijn werkgarderobe. Bijna dagelijks draag ik overhemden waar manchetknopen in moeten. Met deze zilverkleurige manchetknopen ben ik weer helemaal het mannetje. Vooral omdat de namen Fleur en Morris erin staan en ik iedere keer als ik naar mijn polsen kijk moet denken aan mijn vriendin en zoon.

De knopen zijn niet te zwaar en bungelen dus niet als een soort tafelkleedverzwaarders aan je mouwen. Verder zijn de manchetten niet opzichtig en gaan ze goed op in de rest van de kleding die ik draag. Het is als het waren een subtiel sieraad naast dat eeuwige horloge dat je bij mannen vaak ziet. Ik ben heel bij met de manchetknopen van Kaya Sieraden en ga ze zeker meer dan eens per week dragen.

Waar draag je manchetknopen bij?

Je ziet de manchetknoop niet zo heel veel meer in de dagelijkse mannenmode. Als je op straat mannen gaat vragen naar de knopen van hun overhemd, dan zal 90% zeggen dat deze al op het overhemd aanwezig waren. Manchetknopen zijn ook niet standaard en zijn een luxe manier om de mouw van je overhemd te knopen. Doordat de mouw van je overhemd opzij valt ziet het er chiquer uit, vooral met zo’n manchetknoop.

Over het overhemd draag je vervolgens een jasje, colbert of pak. Wil je toch casual uit de hoek komen dan is een manchetknoop in een overhemd onder een mooie trui ook mogelijk. Draag echter nooit een spijkerbroek in combinatie met manchetknopen. Dit is echt not done en ziet eruit als een vlag op een modderschuit.

Zijn manchetten niet enorm ouderwets?

De meeste mannen tussen de 25 en de 35 zullen het hier helemaal mee eens zijn. Manchetknopen zijn volgens hun enorm ouderwets. Gelukkig gaan we weer een beetje terug naar de truttigheid en kunnen die mooie manchetten daar helemaal in mee. Truttig is namelijk helemaal niet slecht en manchetknopen zijn in mijn ogen echt super chique. Ouderwets of niet, ik denk dat manchetknopen een nieuwe trend kunnen worden, net als in het begin van de jaren 90, toen droeg ook iedere man manchetknopen.

Kaya Sieraden
Manchetknopen Kaya Sieraden
Geen reactie's

Geef een reactie