Is een private lease auto de moeite waard?

Is een private lease auto de moeite waard?

Het bezitten van een auto is tegenwoordig duurder dan ooit. Niet alleen de aanschaf is prijzig, ook de onderhoudskosten rijzen de pan uit, net als het voltanken van de wagen. Het is bovendien best een risico om een auto in eigendom te hebben. Er kan altijd wat mee gebeuren, zoals het met pech langs de kant van de weg komen te staan. Meestal gebeurt dit op momenten die net niet goed uitkomen qua kosten en/of agenda. Wil je jezelf zoveel mogelijk zorgen besparen, dan kan het overwegen van een private lease auto een goed idee zijn. Voor het betalen van een vast laag bedrag in de maand krijg je in ruil ontzettend veel voordelen terug.

Dit valt er allemaal onder het verzekeringspakket

Er is een groot aantal verzekeringsmaatschappijen waar je terechtkunt voor private lease. Eén daarvan is Univé. Hier kun je tegen een leuk prijsje rondrijden in bijvoorbeeld een volledig elektrische auto. Daarmee ben je ook in één keer verlost van dure tankbeurten. Univé biedt vele automerken en modellen aan, zodat er altijd een auto bij zit die precies past bij de grootte van gezin en aanvullende wensen. Bij deze verzekeraar lease je een auto vanaf €339 per maand. De premie die je betaalt dekt overigens heel veel meer dan alleen de auto zelf. Onderhoud, pechhulp, een All Risk-autoverzekering én wegenbelasting vallen allemaal onder hetzelfde pakket. Daarmee ben je dus in één keer klaar en hoef je je nooit meer zorgen te maken over onvoorziene uitgaven.

Zo regel je elektrische auto leasen vandaag nog

Een elektrische auto leasen is bovendien zo gepiept bij Univé. Dit regel je volledig online. Maak gebruik van de filter om direct de auto van jouw keuze te vinden. Selecteer eenvoudig op basis van de looptijd (12 tot 72 maanden), de kilometerrage (5.000 tot 35.000), het merk, type brandstof en/of subsidiemogelijkheid. Klik je op de auto die jou aanspreekt, dan zie je direct alle specificaties staan, van basisuitvoering tot en met alle aanwezige extra features. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, en of de wagen aan al jouw wensen voldoet. Optioneel is er keuze uit het installeren van een trekhaak (indien deze niet standaard aanwezig is), All Season-banden en/of het ontvangen van een laadpas. Je bepaalt zelfs helemaal eigenhandig de kleur van de auto. Het oog wil immers oog wat.

Basis Private Lease Service

Geef je de voorkeur aan een nieuwe elektrische auto, dan maak je automatisch kennis met Basis Private Lease Service. Dit houdt in dat je in elk geval kunt rekenen op hulp bij pech, door heel Europa en op elk moment van de dag. Ook vervangend vervoer na 72 uur in Nederland maakt deel uit van het pakket. Voor de All Risk-autoverzekering geldt dat er sprake is van een eigen risico tot €250. Wil je aanvullend graag ook een inzittendenverzekering afsluiten, dan kan dat ook bij Univé. Inzittenden vallen namelijk nooit onder het All Risk-pakket.

Private lease auto de moeite waard?
Geen reactie's

Geef een reactie