Dankjewel Difrax voor a little help

Dankjewel Difrax voor a little help

In mijn eerste twee jaar als vader heb ik een hoop gehad aan mijn familie, mijn vrienden en een aantal producten die mij het leven echt makkelijker hebben gemaakt. Één van die merken die er altijd voor me was en die de zorg voor Morris vele malen makkelijker hebben gemaakt was Difrax. Om Difrax te bedanken voor “a little help” heb ik voor jullie een top 5 van de beste Difrax producten gemaakt. Deze Difrax producten hebben geholpen om mij een betere vader te maken. Ook zorgde ze ervoor dat vaderschap in mijn ogen een eitje is geweest.

 1. Difrax fopspenen

  Al vanaf dat we met Morris uit het ziekenhuis kwamen was de fopspeen van Difrax een echte lifesaver. We kozen voor Difrax omdat we het design van de babyspenen zo leuk vonden. Later bleek echter dat de fopspenen nog meer prachtige eigenschappen hebben die goed zijn voor je baby. Zo laat het vlindervormig schildje de neus van je kind vrij en zorgen de gaatjes in het schild voor meer luchttoevoer wat irritatie aan neus en mond voorkomt. Morris heeft zijn Difrax spenen altijd in combinatie met spenen van andere merken gebruikt, maar nu hij twee is blijft de Difrax speen toch over als allerfijnste.

 2. De bekende Difrax Anti-Colic S-fles

  Naast de fopspeen was ook de Anti-Colic S-fles van Difrax al vanaf het begin bij ons. Fleur had als harde eis dat we Morris zouden voeden met de Anti-Colic S-fles. Ze was van plan om minimaal tien van die dingen te kopen, maar toen bleek dat je de babyfles niet meer hoeft uit te koken besloot ze te beginnen met drie Difrax Anti-Colic S-flessen. De Anti-Colic S-fles heb je in verschillende vormen en maten, afhankelijk van de behoefte van jouw kind. Uit recent onderzoek is dat veel mensen overstappen naar Difrax vanwege de softcoating van de speen. Ook doen mensen de speen van Difrax in babyflessen van een ander merk. Eerlijk gezegd vind ik de babyfles heel fijn omdat je hem helemaal uit elkaar kan halen en daardoor gaat het schoonmaken van de babyfles heel makkelijk.

 3. Een superhandige flessenwarmer

  Aangezien wij in ons oude huis geen magnetron hadden, kochten wij bij onze babyflessen een echte Difrax flessenwarmer. De flessenwarmer heeft ons samen met de Philley poederbus door hele zware nachten heen geholpen en zelfs toen de flessenwarmer er mee stopte kon ik Difrax een dag later een compliment geven omdat ze het probleem snel oplosten. Het apparaat zorgt ervoor dat de babyfles binnen drie minuten op de ideale temperatuur is. We hebben dus nooit hoeven wachten tot de babyfles op temperatuur was. Vooral ’s nachts was het snel uit bed en na het drinken weer in bed echt een oplossing. Op dit moment is Difrax heel hard bezig met de ontwikkeling van een nieuwe flessenwarmer. De flessenwarmer die wij gebruikten is helaas niet meer leverbaar.

 4. De Pakjeshouder

  Morris kreeg zijn eerste pakje appelsap van oma. Man wat een belevenis was dat! Oma dacht dat onze meneer met een jaar oud wel oud genoeg was om uit een pakje te drinken en kreeg een appelsapfontijn als resultaat. Het pakje zelf wist hij wel recht te houden en ook het zuigen uit een rietje ging top, dus kochten wij de Pakjeshouder van Difrax. De pakjes stop je in de pakjeshouder en jouw peuter kan met geen mogelijkheid meer in het pakje knijpen. Ook kan het pakje door de vier pootjes niet zomaar meer omvallen. Voeg daaraan toe dat er leuke afbeeldingen van Woezel en Pip op staan en je hebt een hele gelukkige peuter.

 5. De Difrax rietjesbeker

  Nu Morris wat ouder is gebruikt hij voor zijn drinken een antilek tuitbeker. De drinkbeker en rietjesbeker van Difrax heeft niet een esthetische binnenkant (de kelk). Het heeft een functie zodat kindjes geen nekbelasting krijgt. Als je de beker recht houdt, stroomt er altijd drinken in de mond van jouw kind. Morris drinkt serieus in alle standen zijn drinken. Liggend, zittend, staand, maar ook met zijn hoofd ondersteboven van de bank. De antilek beker heeft serieus nog nooit een druppel gelaten. Morris daarentegen wil nog weleens drinken uit zijn mond laten lopen..

  De drinkbeker kan helemaal schoongemaakt worden en geen mogelijkheid tot ophoping van schimmel. De bekers zijn dus ideaal voor ouders die niet iedere avond tijd, zin of gelegenheid hebben om af te wassen.

Difrax,a little help
Difrax S-fles
Difrax pakjeshouder
Geen reactie's

Geef een reactie