Philley Poederbus review

Philley Poederbus review

Het maken van flesvoeding voor je baby is best een tijdrovende gelegenheid. Over de hele dag ben je daar zomaar een half uur tot een uur mee bezig en vaak ook nog eens met de nodige rotzooi. Het afstrijken van die kleine schepjes en het precies mikken in de vaak smalle opening van de babyfles zorgde bij mij best vaak voor een aanrecht waar Pablo Escobar jaloers op zou zijn. Gelukkig is er nu de Philley Poederbus, die het prepareren van de flesvoeding van jouw kind een stuk makkelijker maakt.

Hoe werkt de Philley Poederbus?

Het concept is eigenlijk vrij simpel. In een Philley poederbus past een half blik babyvoeding. Deze doe je in de Philley poederbus en daarna draai je de dop aan de onderzijde van de Philley weer goed dicht. Draai de dop van de fles, vul deze met voldoende water en breng het water naar de juiste temperatuur. Vervolgens haal je de kleine dop van de Philley poederbus en hou je de doseertuit boven de babyfles. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de bus draaien. Elk klikje staat voor één schepje babyvoeding. Draai de dop op de fles en geef de fles aan je baby, meer hoef je niet te doen.

Doordat de Philley Poederbus een aantal stappen in het gebruikelijke proces wegneemt ben je sneller klaar. Ook heb je minder rommel, doordat je niet steeds dat irritante schepje op de opening van de fles hoeft te mikken. Vooral voor de nachtelijke voedingen is de Philley 3.0 dus ideaal. Ook onderweg biedt Philley uitkomst. Doordat je gewoon tijdens het rijden de fles kan maken scheelt ook dit zeeën van tijd. Niet langer stoppen langs de Route Soleil en geen poeder meer tussen de kieren van je bekleding.

Hoe hou je de Philley Poederbus schoon?

De Philley 3.0 is makkelijk schoon te maken. Hij kan volledig uit elkaar gehaald worden en kan dus zo mee in de afwas. Er zitten geen metalen delen in, dus last van roest in de voeding ga je met de Philley Poederbus niet krijgen. De Philley 3.o is gemaakt van BPA-vrij plastic en komt in een aantal mooie zachte kleuren, zoals blauw, roze en groen. Zelf heb ik de Philley nog maar kort in gebruik, dus hoe de kleuren zich houden in de afwas kan ik jullie nog niet vertellen. Morris krijgt nog maar één of twee flesjes per dag, dus het gaat allemaal niet meer zo snel. Ik had gewild dat ik Philley al eerder had leren kennen, dan had ik waarschijnlijk nog meer baat gehad bij dit product.

Is dit product handig om te hebben als ouder?

Ik zie eigenlijk alleen maar voordelen! De Philley poederbus is fijn om te zien, handig in het gebruik en zorgt ervoor dat je tijd bespaart. In een tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt is het ook goed m te weten dat flesvoeding morsen tot het verleden behoort. Dat is vooral handig als je midden in de nacht met samengeknepen ogen een flesje moet maken. De Philley 3.0 hoort  in ieder starterspakket voor de nieuwe ouder te zitten en ik denk dat ik er een nieuw kraamcadeau bij heb. Ik zou de Philley poederbus dus aan iedereen aanraden.

Philley Poederbus
Philley 3.0
Geen reactie's

Geef een reactie