Top 5 kleine cadeaus die ik leuk vind

Top 5 kleine cadeaus die ik leuk vind

Het is bijna weer zover! 16 augustus is mijn 39ste verjaardag en dat betekent ook dat ik over één jaar veertig wordt! Ja, ik weet het ik ben een ouwe bok, maar nog lang niet versleten. Life begins at forty en in mijn geval is dat zeker waar. Nog niet zo lang geleden verbrak mijn vriendin Fleur de relatie en ik mag het dus allemaal weer opnieuw proberen. Verdrietig? Soms. Teleurgesteld? Helemaal. Zin in de tweede helft van mijn leven? Écht wel! Omdat ik geen zin heb om voor de derde keer op rij mijn verjaardag in mijn eentje te vieren, omring ik mijzelf dit jaar met vrienden en familie en om hen een klein beetje te helpen en jullie ook te laten zien wat ik leuk vind hier een top 5 met kleine cadeaus die ik leuk vindt.

Gegraveerde glazen

Als ik het voor het zeggen had, dan liet ik door iedereen die dicht bij mij staat een glas graveren met hun naam erop. Op deze manier heeft iedereen een eigen glas als ze bij mij op bezoek komen en kan ik als ze er niet zijn denken aan de persoon uit wiens glas ik drink. Ook leuk is een mok bedrukken met grappige uitspraken van vrienden waardoor je kunt lachen tijdens het drinken van mijn vele koppen koffie.

Wees niet bang dat de gegraveerde glazen binnen de kortste keren vervagen in de afwasmachine. Ik was mijn vaat nog steeds met de hand en ben voorlopig niet van plan een vaatwasser te kopen. Zuinig zijn op spullen was ooit niet mijn beste eigenschap, maar inmiddels ben ik zuinig op de dingen die ik heb en koester ik cadeau’s van vrienden.

Slippers voor je verjaardag is helemaal top als je jarig bent in de zomer

Ik loop graag op slippers. Vorig jaar heb ik de hele zomer geen schoenen aangehad en ook dit jaar is het aantal dagen dat ik schoenen aanhad op één hand te tellen. Het is fijn om cadeaus te ontvangen waarbij je elke keer als je het gebruikt moet denken aan de persoon waar je het van kreeg. Bij slippers is dat niet anders! Slippers voor je verjaardag is helemaal top als je jarig bent in de zomer.

Deze zomer zullen de slippers door sollicitaties en eventueel een nieuwe werkplek minder gedragen worden. Toch zijn slippers voor mij het ideale schoeisel in de zomer. Geen zweetvoeten en je schopt ze makkelijk in een hoek als je weer naar binnen gaat.  Slippers vergen ook minimaal onderhoud en zijn niet al te duur. Echt een top cadeau dus!

Een etentje voor je verjaardag

Het leven gaat niet om spullen, maar om fijne momenten en herinneringen. Daarom is het ook leuk om bijvoorbeeld een etentje voor je verjaardag te krijgen. Ik vind het geweldig om samen met mijn moeder uit eten te gaan. We hebben dezelfde humor en irritaties, waardoor we samen een hele avond plezier kunnen hebben om de vorm van een garnaal of de snor van de ober. Mam, als je dit leest: We gaan binnenkort sowieso samen eten..

LEGO is altijd een leuk cadeau

Met LEGO kom ik helemaal tot rus en als ik iets nodig heb op dit moment, dan is het wel rust.. Zelfs met het kleinste bouwwerk kan ik me urenlang vermaken en bouw ik eerst het model van de tekening om er daarna weer iets heel anders van te maken. Wil je een lach op mijn gezicht en gaat mijn welbehagen jou aan het hart, dan is LEGO altijd een leuk cadeau.

Wees niet bang om LEGO  te kopen voor een volwassen kerel. Ik spreek puur voor mezelf nu, maar speelgoed geven voor de verjaardag van een volwassene getuigd van mensenkennis en zelfvertrouwen. Geef het cadeau dan ook met rechte rug en verontschuldig je niet. De meeste mannen zullen je dankbaar zijn voor een doosje LEGO.

Iets dat ik samen met Morris kan doen

Ook momenten met mijn zoon vind ik geweldig. Wil je mij een top cadeau geven, ga dan voor iets dat ik samen met Morris kan doen. Een bezoekje aan de dierentuin, een leuk dagje naar een binnenspeeltuin, ik neem het dankbaar in ontvangst en voorzie je vervolgens van foto’s als we jouw cadeau benutten. Wil je mee, dan is dat ook geen probleem en misschien vind ik dit nog wel leuker ook. Ik geniet van ieder moment met mijn vrienden nu.

Glas graveren als verjaardagscadeau
Geen reactie's

Geef een reactie