Het is weer over met de pret!

Afvallen met ananas

Het is weer over met de pret!

Daar sta je dan, om half 8 ‘s avonds bij de AHtoGO voor het schap van de Snickers, Bounty’s en ander lekker spul.. Ik kon niet kiezen en nam daarom een rigoureus besluit. Het is weer over met de pret! Einde chips, chocolade en vette versnaperingen. Welkom ananas, mango en rijst met groente! En aangezien ze bij Maxigym ook nog steeds afschrijven zal ik me daar vanaf morgen ook maar gaan laten zien.

Lang leve mijn goddelijk lichaam!

Lang leve mijn goddelijke lichaam! 98 kilo schoon aan de haak en op zijn weg naar de 85.. Ik weet dat ik het eerder heb gezegd en ik weet dat het me eerder is gelukt, maar ik ga proberen om echt niet meer te jojo-en.. Ik ben het zo zat! Geen energie, walgen van mijn spiegelbeeld en het meezwangeren de schuld geven! Een pak koekjes leegkapen omdat Netflix zo lekker wegkijkt met een pak koekjes. Vrijdagavond patatavond doe ik ook niet

Het is weer over met de pret!

De Thuisbezorgd app kan weer in de prullenbak en de Runkeeper app gaat weer op de eerste pagina. Geen excuses meer om niet naar de sportschool te gaan,. Gewoon gaan met die banaan! Ik ben zo ongelofelijk zwak geweest de afgelopen 5 maanden. McDonalds hier, Burger King daar.. En dan wordt je wakker en ben je buiten adem van het uit bed stappen. BAH! Jullie gaan getuigen zijn van weer een nieuwe Rob. (Ja ik word er ook doodmoe van) en voor vandaag ook met een soort van Vlog!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.