Het is weer over met de pret!

Het is weer over met de pret!

Daar sta je dan, om half 8 ’s avonds bij de AHtoGO voor het schap van de Snickers, Bounty’s en ander lekker spul.. Ik kon niet kiezen en nam daarom een rigoureus besluit. Het is weer over met de pret! Einde chips, chocolade en vette versnaperingen. Welkom ananas, mango en rijst met groente! En aangezien ze bij Maxigym ook nog steeds afschrijven zal ik me daar vanaf morgen ook maar gaan laten zien.

Lang leve mijn goddelijk lichaam!

Lang leve mijn goddelijke lichaam! 98 kilo schoon aan de haak en op zijn weg naar de 85.. Ik weet dat ik het eerder heb gezegd en ik weet dat het me eerder is gelukt, maar ik ga proberen om echt niet meer te jojo-en.. Ik ben het zo zat! Geen energie, walgen van mijn spiegelbeeld en het meezwangeren de schuld geven! Een pak koekjes leegkapen omdat Netflix zo lekker wegkijkt met een pak koekjes. Vrijdagavond patatavond doe ik ook niet meer.

Als je gaat lijnen is het een vaak gehoord excuus. Dit keer ga ik het lijnen anders aanpakken. Helaas weet ik net als vele anderen dat je na een tijdje diëten weer vervalt in oude gewoonten. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat het nieuwe dieet niet past bij je huidige levensstijl. Doordat je de levensstijl niet verandert, past het nieuwe eetpatroon ook niet en zal je terugvallen in het eetpatroon dat het beste past bij de levensstijl die je aanhoudt. Mijn advies is dan ook om eerst die levensstijl aan te passen en pas daarna het dieet.

Verander je levensstijl. Het is weer over met de pret!

De Thuisbezorgd app kan weer in de prullenbak en de Runkeeper app gaat weer op de eerste pagina. Geen excuses meer om niet naar de sportschool te gaan. Gewoon gaan met die banaan! Ik ben zo ongelofelijk zwak geweest de afgelopen 5 maanden. McDonalds hier, Burger King daar.. En dan wordt je wakker en ben je buiten adem van het uit bed stappen. BAH! Jullie gaan getuigen zijn van weer een nieuwe Rob. (Ja ik word er ook doodmoe van) en voor vandaag ook met een soort van Vlog!

Bovenstaande video is nu twee jaar geleden opgenomen. In de tussentijd heb ik weer 87 kilo gewogen en ben ik ook weer teruggegaan naar 98 kilo. Ik ben een levende jojo en ben daar verre van trots op. Kennelijk heb ik mijn levensstijl niet voldoende aangepast en kom ik steeds weer terug in mijn oude patronen. Ik heb een ketogeen dieet geprobeerd en dat werkte voor mij best oké. Het was alleen niet te verenigen met het dieet van Morris en Fleur. Ook heb ik geprobeerd gewicht te verliezen met intermittent fasting, maar dat was voor mij echt helemaal niks. Binnenkort ga ik met sporten en een ander eetpatroon beginnen om te zien hoe ik definitief van mijn ongewenste kilo’s afkom.

Afvallen met ananas
Eerste keer vader-groente-gezond
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.