Auto onderdelen online bestellen, omdat het kan

Auto onderdelen online bestellen, omdat het kan

Mijn huidige auto is inmiddels elf jaar oud. Met deze leeftijd begint ons lieve Fordje Ka toch wat kuren te vertonen. Laatst stond ik met pech langs de snelweg en niet al te lang geleden wilde de auto niet starten. Tijdens de APK bleek dat het thermostaathuis lek was en zo kom ik toch weer op een lijstje auto onderdelen die mij bij een Ford dealer meer dan 400 Euro gaan kosten.

Bestel je auto onderdelen online

Gelukkig kun je tegenwoordig je auto onderdelen online bestellen. Als je dan ook nog een monteur in je netwerk hebt die deze kan monteren, dan ben je spekkoper. Gelukkig ken ik meerdere automonteurs die deze auto onderdelen kunnen vervangen en zo kom ik redelijk goedkoop mijn APK weer door. Niet geheel onbelangrijk is dat de door mij online bestelde onderdelen veilig worden vervangen. Zelf zal ik dan ook niet veel sleutelen aan ons autootje.

Behalve het vervangen van de vloeistoffen en bepaalde zaken in het interieur kom ik niet met mijn handen aan onze auto. Veilig op weg gaan is namelijk heel belangrijk. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn passagiers. Ik zou het mezelf niet kunnen vergeven als Morris of Fleur iets gebeurt door een door mij verkeerd gemonteerde remklauw.

Goedkoop auto onderdelen bestellen

Nog een voordeel van online auto onderdelen bestellen is dat de kosten hiervan beduidend lager zijn. Goedkoop auto onderdelen bestellen is geen kwestie van onderdelen kopen die van mindere kwaliteit zijn. Doordat de onderdelen direct bij de leverancier vandaan komen scheelt het in opslag en verzending, waardoor de aanschaf van deze auto onderdelen voor mij een hele voordelige kwestie wordt.

Het liefste had ik natuurlijk mijn auto gewoon bij een dealer laten onderhouden, maar bij dealerbedrijven vragen ze tegenwoordig gewoon de hoofdprijs voor auto onderdelen. Als startende ZZP-er is die financiƫle ruimte er gewoon niet en daarom bestel ik goedkoop auto onderdelen online.

Let wel op dat ze je geen oor aannaaien

Nu heb ik geen eigen werkplaats om de onderdelen te vervangen. Het huren van een werkplaats waar je de online bestelde onderdelen kan plaatsen kost natuurlijk ook nog een aardige duit. Gelukkig zijn er ook garages die de onderdelen voor je kunnen plaatsen. Op die manier hoeven zij geen auto onderdelen te bestellen en kunnen ze snel voor je aan de slag. Let wel op dat ze je geen oor aannaaien door extra onderdelen te bestellen. Weet welke onderdelen je nodig hebt voor je ze bestelt en geef duidelijk aan bij de garage dat de onderdelen al besteld zijn. Op deze manier kom je zo goedkoop mogelijk weg bij het onderhouden van jouw auto.

`Goedkope auto onderdelen online bestellen
Geen reactie's

Geef een reactie