Recreatiepark de Leistert – Het leukste vakantiepark van Limburg

Recreatiepark de Leistert – Het leukste vakantiepark van Limburg

Het nieuwe jaar is nog geen twee weken oud en zo net na de kerstvakantie worden de meeste ouders alweer gedwongen om na te denken over de zomervakantie. Ook Fleur en ik hebben alweer een aantal websites bekeken en na het zien van alle exotische oorden hebben we besloten dit jaar vakantie in eigen land te vieren. We hebben nog niet geboekt, maar als alles doorgaat zitten we deze zomer heerlijk met z’n drieën op een vakantiepark in Limburg. De beoordelingen van dit vakantiepark zijn top en ook heb ik al een aantal bekenden heel lovend over de Leistert horen spreken, dus ik heb er zin in!

Waarom een vakantiepark in Limburg?

Mijn hoop was dit jaar gevestigd op een heerlijke vakantie aan een prachtig wit strand in een land ver weg van Nederland. Waarom een vakantiepark in Limburg? Helaas is er op dit moment te veel onzeker om echt heel ver weg te gaan. Zowel financieel als in de wereldpolitiek speelt er op dit moment zo veel dat ik het niet aandurf om écht ver weg te gaan. Limburg is wat dat betreft net ver weg genoeg en de prachtige huisjes in dit Limburgse vakantiepark hebben mij echt over de streep getrokken.

Wie wil er nu niet drie weken lang in een vrijstaande bungalow met ruime tuin verblijven? De foto’s op de website en de beoordelingen op zowel Zoover als Google waren voor mij bewijs genoeg om Fleur naar dit vakantiepark in Limburg te lokken. Nadat zij de beoordelingen had gelezen was ook zij overstag. Dit jaar gaan we op vakantie naar een Limburgs vakantiepark: Recreatiepark de Leistert.

Boost je Blog weekend

Nog voordat wij in juli naar dit vakantiepark in Limburg zullen gaan ben ik in februari ook al in Roggel om een weekend één van de huisjes te testen. Samen met een aantal andere bloggers neem ik deel aan het Boost je Blog weekend van Blogger by Nature. Natuurlijk ben ik weer de enige man, maar geloof me, daar gaat in de toekomst verandering in komen! Tijdens dit weekend komen veel zaken aan bod die mijn blog nog beter moeten maken. Naast dat ik erg uitkijk naar dit voorproefje van mijn zomervakantie ben ik ook erg benieuwd hoe ik nog meer bezoekers naar Papablogger kan halen.

Mochten de huisjes op welke manier dan ook tegenvallen, dan kan ik altijd nog omboeken naar de leukste camping in Limburg. Deze is namelijk ook van de Leistert en  naast je eigen kampeermiddel kun je daar ook kiezen voor een luxe cabin of lodge. Nooit meer met je wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw, want deze luxe onderkomens hebben gewoon een toilet. Alleen douchen doe je nog buiten de huisjes. Boeken doe ik dus pas na het Boost je blog weekend, maar ik heb zelf stiekem toch voorkeur voor de huisjes van het vakantiepark.

Uitjes in de buurt van Roggel

Als je drie weken op een vakantiepark in Limburg zit, dan kan ik me zo voorstellen dat we na een weekje wel een beetje uitgekeken zijn op alleen het vakantiepark. Om die reden heb ik direct na ons besluit alvast een kort onderzoekje gedaan naar de uitjes in de buurt van Roggel. Doordat Roggel redelijk centraal in Noord Limburg ligt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Eén van de eisen was om die reden dat de uitjes niet langer dan een half uur rijden mochten zijn. Enkele opties die ik zo snel voorbij zag komen zijn:

  • Designer Outlet Roermond
  • Attractiepark Toverland
  • Speelpark Klein Zwitserland
  • Lindeboom Bierbrouwerij
  • Euro Indoor Karting & Bowling Swalmen

Het viel mij op dat er voor ouders met hele jonge kinderen niet echt heel veel te doen is, maar dat kan misschien ook komen door de snelheid van mijn onderzoek. Na onze vakantie kan ik jullie hier natuurlijk nog veel meer over vertellen.

Vakantiepark Limburg
Camping Limburg
Geen reactie's

Geef een reactie