Review Chibuntu Bracelets

Review Chibuntu Bracelets

Kleren maken de man, maar accessoires vertellen het vertellen zijn verhaal. Dat is in ieder geval mijn visie op alles wat je naast kleding kan dragen. Mijn horloge vertelt dat ik stijlvol ben, maar ook het zware werk niet schuw. Mijn portemonnee vertelt met zijn inhoud een verhaal op zich en mijn riem en schoenen zijn doorgaans op elkaar afgestemd, waardoor je zou kunnen zeggen dat ik oog heb voor detail. De armbanden of bracelets van Chibuntu vertellen ook zo’n verhaal.

Bracelets van Chibuntu

Zelfvertrouwen en de wil om te blijven pushen, dat is het verhaal dat de bracelets van Chibuntu vertellen.  Als drukke papa met meerdere ijzers in het vuur als het gaat om werken en ondernemen sta ik volledig achter die boodschap. Eerlijk, de bracelets van Chibuntu zijn natuurlijk gewoon geweven touwtjes, maar door de manier waarop de armbanden zijn vormgegeven en hoe ze er uit zien in combinatie met mijn G-shock horloge maakt dat ze het ideale accessoire zijn voor mannen die iets uit willen stralen.

Wat straal je dan uit? Je bent een man die alles kan. Jouw eigen James Bond als je wil. Inventief, stoer en bereid anderen om je heen te helpen. Nu hoef je natuurlijk geen McGyver te zijn om deze armbanden te dragen. Chibuntu helpt jou mee om de wereld te redden door 10% van de winst te doneren aan goede doelen. Kortom, de bracelets van Chibuntu zijn minimalistisch, mannelijk en sterk om ten alle tijden te dragen. Ze zijn ook nog eens waterproof en kleurvast. Je loopt dus nooit met van die verlepte touwtjes om je arm.

Wat betekent de naam Chibuntu?

Chibuntu is een samenvoeging van twee bekende termen. Het eerste gedeelte van de naam is “Chi”. Chi staat voor levensenergie. Dat wat jou, jou maakt en daarmee dus origineel en onderscheidend. Chibuntu wil met zijn armbanden propageren dat je niet iemand anders’ leven moet leiden, enkel dat van jezelf. Work hard, play hard als het ware, maar dan wel op jouw manier.

Het tweede gedeelte van de naam Chibuntu komt van Ubuntu. Ubuntu komt stamt uit zuidelijk Afrikaanse talen en betekent zoveel als: “Het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt.” Kortgezegd “Ik ben, omdat wij zijn.” Elkaar helpen en ondersteunen als gemene deler en door de inspanning van velen groeien als individu. In mijn ogen een mooi streven en iets waar ik volledig achter sta.

Wat vind ik ervan?

De bracelets van Chibuntu draag ik inmiddels een week. Na het omdoen heb ik de bracelets niet  meer afgedaan. Ze zijn namelijk sterk, kunnen gewoon tegen water en blijven kleurvast. In mijn geval betekent dat dat ik gewoon kan afwassen en dat Morris iets heeft om mee te spelen als hij in bad gaat. De zwarte bracelet en de grijs/zwarte James Bond Bracelet passen perfect bij mijn roestvrijstalen horloge ik heb het idee dat de armbandjes voorlopig niet meer af gaan.

Ben jij benieuwd geworden of Chibuntu iets voor jou of voor jouw man is, Papablogger heeft een speciale kortingscode, waarmee je bij het bestellen van twee bracelets een derde gratis krijgt. Leuk om alle drie bij elkaar te dragen, of om weg te geven aan een goede vriend die wel een beetje Chibuntu kan gebruiken in zijn leven. Vaar mee op de golf van Chibuntu en gebruik bij het afrekenen de code DADDYCOOL en je krijgt de derde bracelet gratis. Kijk ook eens bij de super vetten Nato straps die van ieder horloge een individueel juweel maken. Veel plezier met jouw Chibuntu Bracelets.

Chibunto Bracelet, Chibuntu armband
Chibuntu Bracelet Valknut
Chibuntu Bracelet Seiko G-shock
Geen reactie's

Geef een reactie