LEGO store in Leidschendam!

LEGO store in Leidschendam!

Eerder schreef ik nog over de LEGO stores die naar Amsterdam en Utrecht kwamen. Inmiddels zijn deze onder kinderen, AFOL’s en toeristen al helemaal ingeburgerd. Inmiddels zijn daar nog twee hele nieuwe vestigingen bij! LEGO zorgt dat de hele randstad niet langer dan drie kwartier hoeft te rijden voor hun LEGO fix door een nieuwe vestiging van hun LEGO store te openen in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Westfield Mall of the Netherlands

In de tweede helft van 2020 opende een nieuw winkelcentrum haar deuren: Westfield Mall of the Netherlands. Het winkelcentrum dat eerder bekend stond als Leidsenhagen werd in maart 2021 officieel geopend. Er kan al goed geshopt worden in dit grootste winkelcentrum van Nederland. Naast verschillende kledingwinkels, elektronicazaken en een grote diversiteit aan voedings- en levensmiddelenwinkels ontbrak het echter nog aan een echte LEGO store in Leidschendam. Het winkelcentrum waar d LEGO store gevestigd is onderging een grondige renovatie van EU 550 miljoen Euro, maar vanaf het voorjaar van 2021 kan iedere LEGO liefhebber zijn of haar hart ook daar ophalen.

LEGO store Leidschendam

De nieuwe LEGO Store in Leidschendam ligt maar 5 kilometer van Den Haag, wordt ruim 310 m2 en is het perfecte reisdoel voor alle fans van de steentjes. Naast unieke lokale merken die nergens anders in Nederland te vinden zijn, biedt de locatie ook nationale en internationale merken om voor iedereen de perfecte beleving mee te geven.

De nieuwe LEGO Store zal niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook een diversiteit aan spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt. Denk aan:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een Minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

Net als de Legostores in Utrecht en Den Haag is de Lego Store echt een winkel. Hoewel je er een goeie Lego belevenis kunt hebben, is het geen Lego Discovery Center of Flagship store. Verwacht dus niet dat je een hele dag door de Lego store Leidschendam kunt struinen.

Lego store Leidschendam,Legowinkel Westfield mall of the netherlands, legowinkel leidschendam
Geen reactie's

Geef een reactie