Er komt een LEGO store in Leidschendam!

Er komt een LEGO store in Leidschendam!

Vorig jaar schreef ik nog over de LEGO stores die naar Amsterdam en Utrecht kwamen. Inmiddels zijn deze onder kinderen, AFOL’s en toeristen al helemaal ingeburgerd. Volgend jaar komt daar nog een hele nieuwe vestiging bij! LEGO zorgt dat de hele randstad niet langer dan drie kwartier hoeft te rijden voor hun LEGO fix door een nieuwe vestiging van hun LEGO store te openen in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Westfield Mall of the Netherlands

In de tweede helft van 2020 opende een nieuw winkelcentrum haar deuren: Westfield Mall of the Netherlands. Het winkelcentrum dat eerder bekend stond als Leidsenhagen wordt pas in maart 2021 officieel geopend, maar er kan al goed geshopt worden in dit grootste winkelcentrum van Nederland. Naast verschillende kledingwinkels, elektronicazaken en een grote diversiteit aan voedings- en levensmiddelenwinkels ontbrak het echter nog aan een echte LEGO store in Leidschendam. Het winkelcentrum waar d LEGO store gevestigd gaat worden ondergaat dus nog een grondige renovatie van EU 550 miljoen Euro, maar vanaf het voorjaar van 2021 kan iedere LEGO liefhebber zijn of haar hart ook daar ophalen.

LEGO store Leidschendam

De nieuwe LEGO Store in Leidschendam ligt maar 5 kilometer van Den Haag, wordt ruim 310 m2 en is het perfecte reisdoel voor alle fans van de steentjes. Naast unieke lokale merken die nergens anders in Nederland te vinden zijn, biedt de locatie ook nationale en internationale merken om voor iedereen de perfecte beleving mee te geven.

De nieuwe LEGO Store zal niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook een diversiteit aan spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt. Denk aan:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een Minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

Wat is er nog meer te verwachten aan LEGO evenementen in 2021?

Naast de opening van de nieuwe LEGO winkel in Leidschendam is er nog veel meer te doen rond LEGO in 2021. Zo zal het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen waarschijnlijk haar deuren openen. Dit kleine beleveniscentrum van LEGO zal voor volwassenen enkel toegankelijk zijn in het bijzijn van kinderen en is dus meer gericht op de jeugdigen onder ons. Zeker de moeite waard om te bezoeken!

Als  het wat COVID 19 een beetje meezit zal ook LEGO World weer doorgang vinden. Deze jaarlijkse beurs ging deze herfstvakantie helaas niet door, maar de verwachting is dat LEGO world in 2021 gewoon weer plaats zal vinden.

Lego store Leidschendam,Legowinkel Westfield mall of the netherlands, legowinkel leidschendam
Geen reactie's

Geef een reactie