Dit is het perfecte kerstmaal voor jouw huisdier

Dit is het perfecte kerstmaal voor jouw huisdier

De kerstperiode staat om de hoek en in deze periode staat er bekend om dat we zoveel mogelijk uitpakken in de keuken. Ondanks dat we ons best doen om de lekkerste gerechten op tafel te zetten, hoort deze periode niet alleen feestelijk te zijn voor ons. Onze huisdieren verdienen ook een extra lekkernij in deze periode en in dit artikel zoomen we in op voer waar jij je paard, kat, vogel en hond in deze periode erg blij mee kan maken.

Maak je paard blij met paardensnacks.

Voor paarden is het ideaal om hen in de kerstperiode te voorzien van paardensnacks. Deze snacks zijn een gezonde traktatie en zijn beschikbaar in allerlei verschillende smaken. Denk hierbij aan appel, wortel, kruiden of bijvoorbeeld appel. Aangezien de paardensnacks verkrijgbaar zijn in verschillende smaken is het leuk om hierin te variëren om jouw paard te verrassen.

Verras je kat met verschillende soorten vis.

Katten houden erg van vis en in de kerstperiode is het een goed moment om jouw kat te verwennen met deze lekkernij. Er zijn verschillende soorten vis waarmee je jouw kat kan verrassen, denk bijvoorbeeld aan tonijn, zalm of kabeljauw. Let goed op bij het kopen van het voer dat het geen toegevoegde suikers bevat. Wij raden daarom aan om kattenvoer online te bestellen.

Maak je vogel blij met fruitkuipjes.

Fruitkuipjes zijn snoepjes in allerlei verschillende smaken voor jouw vogel. In de fruitkuipjes zitten in verhouding bijna net zoveel suikers als in vers fruit. Het blijft wel een snack dus geef je vogel deze kuipjes in mate. De fruitkuipjes zijn te verkrijgen in veel verschillende smaken, denk aan aardbei, banaan of sinaasappel. Kortom, met deze lekkernij maak je jouw vogel heel blij.

Geef je hond vers vlees als cadeau.

Voor veel honden is vers vlees een echte lekkernij. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kip, eend, lam of kalkoen. Deze gerechten zijn naast de smaak ook erg goed voor honden op het gebied van voedingsstoffen, vitaminen en vezels. Dit hondenvoer van welkoop.nl is diepgevroren waardoor het voor langere tijd houdbaar is. Het vlees is ook nog eens makkelijker verteerbaar en kan als complete maaltijd gebruikt worden. Verder is het ook mogelijk om vlees te kopen in combinatie met andere bestanddelen, denk bijvoorbeeld aan zalmolie.

Kortom, het is erg leuk om tijdens de feestdagen ook je huisdier eens goed te verwennen. Aangezien wij extra genieten mogen zij ook wat lekkers, zolang het maar met mate is.

huisdier kerstdiner
Geen reactie's

Geef een reactie