Een origineel kerstcadeau verstuur je via de post – 5 tips

Een origineel kerstcadeau verstuur je via de post – 5 tips

Fysieke kerstkaarten worden nog altijd goed ontvangen. Zeker als je een kaart verstuurt met een persoonlijke touch, zoals een foto van het hele gezin. Alleen aan sommige mensen wil je nog meer geven, dan enkel het kaartje door de bus. Goed nieuws, want bij Hallmark bestel je de mooiste kerstkaarten online, maar daarnaast ook originele presentjes voor je vader, moeder, partner of favoriete collega.

#1 Warme sokken

Tijdens de koude decembermaand zijn sokken een warm welkom. Met de wollen sokken heb je echt nooit meer koude voeten. In de shop kun je kiezen voor een leuk printje, zoals een kerstthema. De sokken met alpaca afdruk zijn een echte trend in 2022 en dus een extra origineel kerstcadeau. De pakketten met sokken passen ook door de bus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te blijven.

#2 Chocola als zoete verwennerij

Een lekkere doos of reep chocola doet het ook altijd goed. Je kunt kiezen voor een reep van Tony’s of een zakje met mini’s van hetzelfde merk. Een doos met goed gevulde pralines is ook een optie. Of wil je iemand bedanken met een kleinigheidje? Een doos Merci is nu een algemeen bekend gebaar om ‘dank je wel’ te zeggen. Een doosje chocola voegt dan net dat beetje extra toe aan de woorden die je wil zeggen.

#3 Verschillende soorten wijn

Weet je dat de persoon die een cadeau verdient een echte wijnliefhebber is? Ook deze kun je bestellen als leuk kerstcadeau in de shop van Hallmark. Ook als je niet zeker weet of de ander van wijn houdt, dan komt de drank wel goed tot zijn recht tijdens de feestdagen. De familie drinkt vast graag een glaasje mee.

Bij Hallmark heb je de keuze uit wit, rood, rosé of champagne. Eigenlijk alles wat gemaakt is van druiven met een beetje alcohol, kun je de ander mee verrassen. Let op: dit cadeautje past niet door de brievenbus. Gelukkig laat de bezorger graag een briefje achter.

#4 Decoratieve edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn hip en trendy. De natuurlijke materialen staan mooi in elk interieur en zorgen voor een fijne vibratie in de ruimte. Dus wil je iemand letterlijk positive vibes bezorgen. Kies dan voor een mooie agaat of rozenkwarts met waxinehouder voor op tafel of de vensterbank.

#5 Geurtjes in verschillende varianten

Extra verzorging met een goed geurtje komt ook altijd van pas. Heb je een iets kleiner budget, dan is een bruisbal voor in bad of een douchegel een heerlijk cadeau. Mag je uitpakken voor de ander, kies dan een heerlijk parfum van Davidoff of Armani. Eén ding is zeker: dit wordt een leuke Kerst, ook dankzij de cadeaus die je geeft dit jaar. Fijne feestdagen!

Origineel kerstcadeau
Geen reactie's

Geef een reactie