Geld verdienen vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis

Het is de droom van veel mensen, geld verdienen vanuit huis. Het is zelfs voor velen het gevoel van ultieme vrijheid. Niet meer ’s ochtends vroeg je bed uit. Niet meer urenlang in de file staan. Zelf bepalen wat je doet en wanneer je dat doet en niet geheel onbelangrijk: zelf bepalen wat je betaald krijgt. Nog niet heel lang geleden heb ik de stap genomen. Ik ben gestopt met mijn werk voor Eurocross en ik ben gaan doen wat ik al bijna een jaar het liefste doe. Websites maken! Geld verdienen vanuit huis. Voor mij werkt het ideaal. Niet om mijn oude werk te beledigen, maar ik heb serieus nog geen dag spijt gehad!

Geld verdienen vanuit huis

Het is natuurlijk niet allemaal koek en ei. Sowieso is er in het begin altijd de onzekerheid! Ik leverde al mijn zekerheid in om samen met Fleur een droom achterna te gaan en winst te maken met onze onderneming. Maar met een zoon op komst, de huur die betaald moet worden en een aardige hoeveelheid vaste lasten is dat best een hele stap. Ik kan jullie vertellen dat dit een aantal hele lange nachten met zich mee heeft gebracht. Niet dat er geldzorgen waren, maar een webdesigner zonder portfolio en geen klanten in het vooruitzicht is toch even een reden voor een slapeloze nacht. Geld verdienen vanuit huis als ondernemer vergt dus best wat van je incasseringsvermogen.. Je leert dan ook met vallen en opstaan dat een baan voor een werkgever soms best fijn is.

De slapeloze nachten kon ik gelukkig besteden aan mijn eigen projecten. Deze blog, een webshop voor exclusieve Lego en de website van Bureau Checklist natuurlijk. Urenlang ideeën opdoen, technieken eigen maken en code proberen, zorgde ervoor dat piekeren veranderde in fine tunen. Mijn blog zoals je hem nu ziet gaat binnenkort veranderen in een hele mooie en professioneler ogende blog. De Legowebsite gaat medio juni online en afgelopen week is de Bureau Checklist website online gegaan. Dat laatste is op zichzelf al een reden voor minder zorgen en dan kan het geld verdienen vanuit huis echt beginnen!

Ik weet wel wat ik mooi vind

Ere wie ere toekomt. Fleur is verantwoordelijk voor het grootste deel van het design van onze nieuwe website. Ik ben wat design betreft sowieso een leek. Maar ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik waar wil hebben. Top dus dat Fleur precies begrijpt wat ik bedoel als ik een bepaald idee heb. Top ook dat ik het vaak volledig eens ben met de ideeën die Fleur heeft. Wat dat betreft zijn we echt een team. Als zij problemen ondervindt in een bepaald gedeelte van een website, dan ben ik er bijna altijd om direct te ondersteunen. Als ik wil weten of een bepaalde technische keuze het design in de weg staat, dan is zij open en eerlijk. Ook al heb ik net 23 uur coderen in een tekstblokje zitten..

Dat is tegelijk ook een voordeel en een nadeel aan het werken vanuit huis. Fleur en ik hebben ervoor gekozen ons bedrijf samen te voeren. In de praktijk komt dat neer op nagenoeg 24 uur per dag samen zijn. Mij hoor je niet klagen. Fleur is de persoon waar ik het liefste 24 uur per mee zit opgesloten. Maar ik kan me zo voorstellen dat het geen pretje is om diezelfde 24 uur met mij opgescheept te zitten. Daarom is het dus fijn dat ik ook af en toe de hond uit laat of de boodschappen doe.

Werken vanuit het zonnige Spanje

Inmiddels heeft Bureau Checklist een vol portfolio en mogen we zelfs bijna gaan spreken van een wachtlijst. Er komen heel veel mensen bij ons voor een webshop, huisstijl, blog en de workshop loopt storm en dat stemt ons erg tevreden. Misschien dat de volgende stap zelfs de zoektocht naar een bedrijfspand gaat worden. Of nog mooier, werken vanuit het zonnige Spanje of misschien wel Azië! Dan wordt geld verdienen vanuit huis, geld verdienen vanaf het strand! Dat soort lange termijn plannen hebben we voor nu verplaatst naar komende januari, tot die tijd gaan we eerst zorgen voor een nog langere wachtlijst. Ook gaan we nog lekker genieten van onze pasgeboren zoon en al het mooie wat het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt. Tot nu toe is mijn geld verdienen vanuit huis de beste keuze die ik ooit heb gemaakt

Fleur Visser
Geld verdienen vanuit huis
Lego exclusives
12 Reactie's
 • Me over ME Travel
  Geplaatst op 10:38h, 08 april

  Spannend en leuk! Zo zijn wij ook ooit begonnen. Niet met een website, maar met een fysiek bedrijf. Twee peuters en een baby, een intercontinentale verhuizing en samen in een kamertje tegenover elkaar aan een bureau. Het is gelukkig allemaal goed gegaan! Heel veel succes!

 • Wanda
  Geplaatst op 11:20h, 08 april

  Leuk om te lezen dat het voor jou zo goed heeft uitgepakt! Zelf denk ik er ook regelmatig over na wat ik nu verder wil. Nog minimaal 20 jaar op een duf kantoorpand zitten of toch de sprong wagen?

 • Luc van de Wiel
  Geplaatst op 13:51h, 08 april

  Goede tips, dank je wel!

 • Jannike
  Geplaatst op 19:55h, 08 april

  (Vanuit huis) werken in het buitenland lijkt me geweldig om te doen! Maar dat is voor nu nog een droom 😉

 • Janet | thatonetime
  Geplaatst op 19:55h, 08 april

  Wat fijn dat het tot nu toe een goede keuze is geweest. Samen met je partner werken lijkt mij wel lastig hoor. Dat lijkt me niet echt wat.

 • robvanlaere
  Geplaatst op 12:38h, 10 april

  Die keuze is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Gelukkig zijn Fleur en ik perfect op elkaar ingespeeld 🙂

 • robvanlaere
  Geplaatst op 12:39h, 10 april

  Vooralsnog voor ons ook nog hoor, maar hoop toch om na augustus te kunnen bepalen of we het gaan doen

 • robvanlaere
  Geplaatst op 12:40h, 10 april

  Tot je dienst!

 • robvanlaere
  Geplaatst op 12:41h, 10 april

  Ik heb uiteindelijk gekeken waar ik het gelukkigst van zou worden. Heb tot nu toe nog geen spijt gehad!

 • robvanlaere
  Geplaatst op 12:42h, 10 april

  Dankjewel!

 • Sylvahna.nl
  Geplaatst op 12:48h, 11 april

  Dat lijkt me echt fantastisch!

 • Judith Jasper
  Geplaatst op 14:46h, 11 april

  wat super leuk dat het zo goed gaat! Vanuit Spanje werken is heerlijk!!

Geef een reactie