Review VTech Toet Toet Disney

Review VTech Toet Toet Disney

Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck, Disney’s meest aansprekende karakters, komen terug. En hoe! VTech heeft de figuurtjes weten te strikken! Voortaan maken ze deel uit van de wereld van Toet Toet Auto’s. Dit najaar scheuren de Disneyvriendjes al binnen. Mickey en Minnie in hun eigen te kekke Cabrio en Donald Duck in zijn stoere Terreinwagen. De wereld van Toet Toet Auto’s wordt echter nog groter….

VTech Toet Toet Auto Disney met Mickey Mouse

Van VTech mocht Morris de VTech Toet Toet Auto Disney met Mickey Mouse uitproberen. Morris is met zijn 8 maanden oud nog een beetje jong om het begrip auto te begrijpen. Toch werd de Cabrio van Mickey Mouse met gelach ontvangen! De leuke in het oog springende rode cabrio geeft licht en maakt geluid waar Morris heel goed op gaat! Voor de ouders leuk om te weten, de stem is van de échte Mickey! Ideaal speelgoed na mijn advies voor speelgoed voor kinderen onder de één dus.

De Cabrio spreekt al in de verpakking direct aan. Deze is namelijk open en daardoor kun je in de verpakking al testen wat de geluiden, reacties en melodietjes zijn. Het hardst hebben we moeten lachen om “Mijn cabrio heeft een open dak!” Wat ons op zich heel logisch leek. Als ouder kom je jezelf ’s avonds tijdens de afwas wel tegen! Je zingt namelijk nog steeds de liedjes van de VTech Toet Toet Auto Disney! Ik zing de hele dag “Toet toet, doe je gordel maar om. Het is tijd voor een ritje in de zon!” Ter bescherming van kind en ouder zit er een verdekt opgestelde aan en uit knop onder de auto.

Indrukwekkende extra’s

Om de werelden van Toet Toet Auto’s en Disney te verbinden en nog completer te maken, introduceert VTech indrukwekkende extra’s. De allermooisten ontdekkingsreizen in de fantasiewereld van kleintjes starten vanaf nu op het perron van het Mickey Mouse Treinstation, waar ook Goofy ten tonele verschijnt. De klok slaat, dus snel een kaartje kopen bij Donald, dan kan het ritje beginnen. Stop al het andere verkeer, de trein komt in beweging!

Superzoet, vrolijk en helemaal Disney is Minnie’s IJssalon, een complete attractie in lekkers. Minnie tapt ijsblokjes, schept ijsjes, mixt smoothies en schenkt limonade. Met haar autootje, waarmee ze door de ijssalon rijdt, vangt ze bestellingen meteen op in haar karretje. Alles klaar? Glijden maar! Via de glijbaan racet ze verder, naar alweer een tevreden klant. Vertrouw Minnie: hard werken, een beetje show en de perfecte looks maken het meisje onsterfelijk.

1K Giveaway voor de Papablogger Instagram

Om te vieren dat de Instagrampagina van Papablogger 1000 volgers heeft, mag ik van VTech één van deze gave cabrio’s weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Eigenlijk is dat mega simpel. Volg Papablogger en VTech op Instagram en laat in de comments op Instagram weten dat je meedoet. 1 November maak ik vervolgens de winnaar bekend. Uit de comments loot ik 1 winnaar die van VTech de VTech Toet Toet Disney Mickey Mouse krijgt toegestuurd.

Review Vtech Toet Toet Disney
Review Vtech Toet Toet Disney
Toet Toet Auto Mickey Mouse
Geen reactie's

Geef een reactie