5 merken die je als vader in de gaten moet houden als met je kind gaat shoppen

5 merken die je als vader in de gaten moet houden als met je kind gaat shoppen

Als ouder wil je niet dat je kind gepest wordt. Hoe je het ook wendt of keert, de kleren die je kind draagt en het speelgoed waar het mee speelt zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Om die reden probeer ik nu al een klein beetje in de gaten te houden welke merken er op dit moment toe doen en welke merken er in de toekomst voor gaan zorgen dat Morris cool voor de dag kan komen. Op deze manier zijn de kleren die hij draagt en het speelgoed waar hij mee speelt hopelijk niet de reden dat hij gepest wordt.

Veja Sneakers

Zelf had ik nog nooit van Veja sneakers gehoord, maar kennelijk zijn deze sneakers helemaal hot op het moment. Ik zag de sneakers voor het eerst aan de voeten van mijn neefje en vond ze er echt tof uitzien.  Veja bestaat al sinds 2003 en levert duurzame sneakers aan mannen, vrouwen en kinderen. De fairtrade gympen vielen mij op door het kleurgebruik. Veel schoenen hebben fijne pasteltinten of juist subtiel gebruikte kleuren, maar ook voor de liefhebbers van zwart en grijs is er een schoen te vinden. Veja is onder andere te koom bij Van den Assem.

LEGO Super Mario

Sinds 11 augustus ligt Super Mario in het LEGO vak van de speelgoedwinkel. Hoewel het speelgoed bedoeld is voor kinderen vanaf 7 jaar oud, heeft ook Morris al leuk gespeeld met de loodgieter in blokjesvorm. LEGO heeft samen met Nintendo zijn best gedaan om een zo realistisch mogelijk karakter neer te zetten en ook deze papa vond het bouwen van de LEGO set heel erg tof. Lego Super Mario werkt interactief. Door op blokjes te springen of vijanden te belagen kun je muntjes verzamelen. Ook is het mogelijk om hele werelden uit het spel na te maken met LEGO-blokjes.

Daily Paper

Dit merk is een nieuwe hit bij zowel jong als oud! Als je kind vraagt naar Daily Paper, dan wil het dus niet dat je een nieuwe dagelijks ochtendkrant neemt, nee jouw kind wil vreselijk dure merkkleding. De polo’s en hoodies lijken op het eerste gezicht niet heel bijzonder, maar de kleding is van goede kwaliteit en valt perfect. Naast truien en sweaters heeft het merk ook zwemkleding, broeken en vooral veel shirts. Het klinkt oppervlakkig en dat is het misschien ook wel, maar met Daily Paper is jouw kind de bomb op het schoolplein.

L.O.L. Surprise

Dit speelgoed is de laatste jaren héél populair. Je koopt in de winkel een L.O.L. surprise pop, die ook wel de L.O.L. surprise ball genoemd wordt. Het is namelijk niet een kant en klare pop die je koopt, maar een soort verrassingsei. De bal heeft verschillende lagen en compartimenten en elke laag of compartiment bevat een nieuwe aanwijzing of verrassing. Als je alles uit de bal hebt verzameld kun je de bal openmaken en je poppetje voorzien van kleding, accessoires en stikkers.  L.O.L. surprise is inmiddels meer dan alleen de ballen. Er is ook ander speelgoed en kleding te krijgen met de populaire figuurtjes erop.

Berg

Al 30 jaar maakt Berg geweldig speelgoed. Met de Go2 trapfiets wonnen ze zelfs de Baby Innovation Award in 2019. Van trapauto’s voor de allerkleinsten tot trampoline’s waar zelfs papa en mama veel plezier mee kunnen hebben en alles daar tussenin. Kinderen zullen zelf niet heel snel vragen naar een Berg skelter of Berg trampoline, maar als de kleine vraagt om een trampoline in de tuin, dan is de kans groot dat je bij Berg gaat slagen. Ben je op zoek naar een eerste trapfiets dan is de Go2 van Berg de go too trapfiets/skelter. Je weet zeker dat jouw kind met het speelgoed van deze fabrikant niet voor joker staat en dat veel vriendjes zullen zeggen dat ze ook dit speelgoed willen hebben.

Wat ook helpt is om de ontwikkeling van je kind positief te ondersteunen

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw kind weerbaar wordt en is het oppervlakkig om te denken dat alleen speelgoed en kleding ervoor zorgen dat jouw kind niet gepest wordt. Ik zeg ook niet dat het pesten tegen gaat, maar het helpt wel! Wat ook helpt is om de ontwikkeling van je kind positief te ondersteunen en dat het door een open karakter, humor en inclusiviteit een fijn mens is om mee om te gaan. Door als ouder het goede voorbeeld te geven en dus sociaal open en opbouwend met anderen om te gaan komt ook jouw kind een heel eind.

Veja Sneakers kinderen
Lego Super Mario
Geen reactie's

Geef een reactie