5 ideeën om je kinderen positief te verrassen

5 ideeën om je kinderen positief te verrassen

Het is altijd leuk om je kinderen eens op een positieve manier te verrassen en zeker met een verrassing waar ze vaker plezier aan beleven. Een uitje is een belevenis, maar vervaagt al snel tot een herinnering. Een nieuw spel voor de gamecomputer is een geweldig leuke verrassing, maar daarmee werk je alleen maar meer gamegedrag in de hand. Het is dan ook veel leuker om je kinderen in beweging te zetten met sport en spel. Tafeltennistafels zijn daar in het bijzonder geschikt voor en heb je binnen geen ruimte dan zet je er gewoon een in de tuin.

Steeds weer plezier met een tafeltennistafel

Een tafeltennistafel is een sport en spelonderdeel dat altijd tot de verbeelding van kinderen spreekt. Het is bovendien een verrassing die geschikt is voor jonge en oudere kinderen. Een set met tafeltennisbatjes en pingpongballetjes aanschaffen en het feest kan beginnen.

Trampoline om lekker te springen

Een trampoline in de tuin is toch de droom van ieder kind. De trampoline is zowel in de binnenspeeltuin als thuis in de achtertuin populair. Als je een tuin hebt, is er altijd wel een plekje vrij voor een trampoline. Dat is echt een supergrote verrassing voor je kind en reken maar dat er veel gebruik van gemaakt wordt. Een trampoline in de tuin heeft een grote aantrekkingskracht en er komen vast buurkinderen of vriendjes en vriendinnetjes die mee willen springen.

Sjoelbak met prijsjes voor de deelnemers

Een sjoelbak klinkt misschien wat ouderwets, maar het is toch nog altijd een populair gezelschapsspel. Bovendien kan het hele gezin eraan meedoen en dat is wel zo leuk. Maak in het weekend bijvoorbeeld een minicompetitie en zorg voor wat kleine prijsjes om aan het einde uit te delen. Dat maakt het sjoelen extra feestelijk.

Pooltafel voor kinderen in allerlei leeftijdsklassen

Een pooltafel is voor kinderen een bijzondere verrassing. Welk kind verwacht nou zomaar ineens een pooltafel in huis. Poolen is hartstikke leuk om te doen en ook geschikt voor bijvoorbeeld jongeren kinderen tot 8 jaar. Zo zijn er ook pooltafels voor kinderen van 8 tot 12 jaar of ouder dan 12 jaar.

Voetbaltafel voor de voetbalfans

Heb je kinderen die helemaal weg zijn van voetbal dan is een voetbaltafel een van de grootste verrassingen die je kan geven. Het leuke is dat er naast indoor voetbaltafels ook voetbaltafels zijn die je buiten kan neer zetten. Heb je weinig ruimte dan kies je gewoon voor een opklapbare voetbaltafel.

Je kind verrassen
2 Reactie's
 • Dennis
  Geplaatst op 10:07h, 22 oktober

  Een kind verassen is nooit positief 😉
  Verrassen dan weer wel….

 • Rob van Laere
  Geplaatst op 10:18h, 22 oktober

  Hahahaha Thnx! Ik heb het gelijk aangepast

Geef een reactie