Verwijder altijd je datingprofiel bij het aangaan van een nieuwe relatie

Verwijder altijd je datingprofiel bij het aangaan van een nieuwe relatie

Ja, maar je staat nog op Tinder! In prille relaties is dit een vaak gehoord argument in één van de eerste ruzies. Vooral mannen zijn nogal achteloos in het verwijderen van hun datingprofielen nadat ze de nieuwe vrouw van hun leven hebben gevonden. Wat de vrouw ziet als een breuk van vertrouwen of ontrouw in het handelen van haar nieuwe prins op het witte paard, is vaak niets anders dan simpele vergeetachtigheid. Om die reden een tip aan alle mannen: verwijder altijd je datingprofielen als je een nieuwe relatie krijgt!

Houd bij op welke datingapps en websites je een profiel hebt

Het klinkt misschien overbezorgd of controlerend, maar het is echt aan te raden een overzicht van je datingprofielen in een Excelbestandje te zetten. Relatieplanet verwijderen is namelijk zo vergeten! Als jouw nieuwe vriendin dan straks van een vrijgezelle vriendin hoort dat ze jouw datingprofiel zag op Relatieplanet, dan ben je mij dankbaar.

Sommige dating apps en websites zijn namelijk niet zo scheutig met het versturen van e-mails en je datingprofiel op Happn is dan ook zo vergeten. Vooral als je er niet zo vaak gebruik van maakt is het vergeten van je datingprofiel geen schande. Blijf in de ruzie met je kersverse partner dan ook rustig en geef openheid van zaken. In negen van de tien gevallen heeft zij vast ook nog wel ergens een datingprofiel actief.

Kijk of je in het begin je profiel kan laten sluimeren

Wil je niet gelijk alle schepen achter je verbranden, dan is dat natuurlijk begrijpelijk. Vooral in het begin van een relatie is het misschien niet direct duidelijk of jullie connectie wel bestand is tegen de tand des tijds, gedragsgrillen en andere invloeden. Kijk dan ook of je je datingprofiel kan laten sluimeren. Dit houdt in dat je niet openbaar zichtbaar bent voor anderen, maar dat je gegevens ook niet worden weggegooid. Is je nieuwe relatie toch niet wat het was dat het leek, dan hoef je niet alle vragen opnieuw te beantwoorden, maar kun je simpelweg je profiel heractiveren.

Het verwijderen van de app verwijdert niet je profiel

Vaak hoor ik van mensen in mijn omgeving: “Ik heb Tinder verwijderd, dus het is nu wel officieel”. Dat kan dan wel de juiste gedachtegang zijn, maar je profiel is nog gewoon zichtbaar voor de vrijgezelle dames. Voor je de app verwijdert zul je dus eerst je profiel moeten verwijderen of laten sluimeren. Vervolgens kun je met een gerust hart de datingapp verwijderen.

Wil je helemaal zeker zijn van het niet meer zichtbaar zijn van jouw datingprofiel, vraag dan vrijgezelle vrienden van het andere geslacht eens te kijken of jij binnen zeer beperkte afstand als potentiele match naar boven komt. Is dit niet het geval, dan kun je opgelucht adem halen en kun je met een gerust hart jouw nieuwe relatie in.

Wederzijds respect en vertrouwen

Als laatste nog een kleine tip. Een relatie is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Als jouw nieuwe lover het bestaan van jouw datingprofiel als argument gebruikt in een ruzie, dan is er zeker meer aan de hand en is er sowieso al spraken van een vertrouwensbreuk. Probeer hierover open en eerlijk te communiceren. Is er niks aan de hand, dan zul je ook alle rook naast het vuur moeten blussen.

Vraag je vriend of vriendin wat de reden is dat er spraken is van minder vertrouwen. Geef aan dat je je van geen kwaad bewust bent en dat dit gewoon het gevolg is van jouw slordige karakter. Is er dan nog steeds geen vertrouwen, dan wordt het misschien tijd om eens dieper te graven dan het verwijderen van je datingprofiel of het slingeren van jouw foto op Tinder.

Verwijder datingprofiel
Geen reactie's

Geef een reactie