Steak and blowjob day, maar dan met liefde

Steak and blowjob day, maar dan met liefde

Aangezien Morris op 14 februari jarig is komt er bij ons al sinds 2018 weinig terecht van Valentijnsdag. De dag van de liefde is bij ons thuis eerder de dag van rondslingerende taart en felgekleurde cadeautjes. Toch zijn Fleur en ik alweer een tijdje bij elkaar en willen we toch onze liefde vieren. Natuurlijk doen we dit iedere dag, maar het is toch fijn om één dag in het jaar te hebben waarop je deze liefde echt viert. Daarom hebben we besloten om onze liefde te vieren op de Valentijnsdag voor mannen: Steak and blowjob day.

Wat is steak and blowjob day?

Steak and blowjob day is een reactie op Valentijnsdag, bedacht door mannen uit de Verenigde Staten. Op deze dag wordt van de vrouw verwacht dat ze een lekkere biefstuk voor haar man bakt en hem ook nog eens oraal bevredigt. Deze nogal vrouwonvriendelijke, letterlijk vleesgeworden reactie op kaartjes, chocolade en een kleine liefdevolle attentie begint vooral in de Verenigde Staten en Groot Brittannië echt een ding te worden.

Ondanks dat het lekker simpel en overzichtelijk is, (want hé: mannen) is de essentie van Steak and blowjob day niet meer dan dat. Daar waar Valentijnsdag gaat om liefde, gevoelens voor elkaar en het delen van die liefde, daar gaat Steak and blowjob day vooral om het eenzijdig vervullen van behoeften aan één kant van de relatie. Zo lang de maag gevuld is en de ballen geleegd is het een geslaagde steak and blowjob day.

Waarom vieren Fleur en ik dan Steak and blowjob day?

Zoals jullie weten ben ik niet zo éénzijdig en behoefte vervullend gericht. Deze meneer is pas blij als zowel hij als zijn meisje gelukkig zijn. De essentie van Steak and blowjob day is dan ook niet de essentie van het vieren van onze liefde. Fleur en ik vieren op 14 maart dus niet dat ik een biefstuk en een goeie beurt ga krijgen. Fleur en ik vieren op 14 maart dat we van elkaar houden en dat we het liefste de rest van ons leven met elkaar delen. Dat 14 maart nu toevallig op Steak and BJ day is, is voor ons volledig irrelevant.

Overigens kan ik een betere biefstuk bakken dan dat Fleur dat kan, dus ik denk dat als we ons aan de regels van deze feestdag zouden houden, dat ik dan alsnog achter de pannen zou staan om mijn eigen biefstuk te bakken. Laten we het maar niet hebben over het oraal bevredigen. Ik probeer Papablogger soort van netjes te houden.. 😉

Hoe ziet 14 maart er bij ons dan uit?

Niets staat vast op 14 maart. Ik kan mij zo voorstellen dat de dag over het algemeen het zelfde is als alle anderen. Het verschil zit hem in de nuance. Overdag zal ik Fleur op verschillende momenten verrassen met kleine cadeautjes en maken we een lange wandeling samen me Morris. ’s Avonds brengen we Morris naar oma en gaan we eten in ons favoriete restaurant. Na het eten geef ik haar een prachtig cadeau en overstelp ik haar met kusjes.

Of Fleur ook iets gepland heeft voor steak and BJ day (we noemen het wel gewoon zo ;)) weet ik niet. Eigenlijk kan me dat ook niet zo heel veel schelen. Met mijn bijdrage op 14 maart wil ik Fleur laten zien dat ik niet vergeten ben hoeveel zij voor mij betekent. Op 14 maart vieren wij onze liefde voor elkaar, maar ik vier vooral dat ik blij ben dat wij weer samen zijn.

Steak and blowjob day
Geen reactie's

Geef een reactie