Simone Haneveer maakte van ons prachtige foto’s

Simone Haneveer maakte van ons prachtige foto’s

Enige tijd geleden beantwoorde ik een oproep van Simone Haneveer op Facebook. Simone is fotografe gespecialiseerd in fotografie aan huis. Zij komt dus met haar mobiele fotostudio naar jouw huisadres toe om daar prachtige foto’s van jou in jouw eigen wereld te maken. In haar Facebookpost vroeg zij of er iemand was die graag een fotoshoot wilde, zodat zij die foto’s voor haar portfolio kan gebruiken. Na overleg met Fleur besloot ik te reageren.

Waarom een fotograaf aan huis?

Fleur en ik hebben vaker professioneel fotografen over de vloer. Zowel zakelijk als privé staan we dus vaker voor de lens. Zakelijk is het fijn om mooie foto’s te hebben voor de website en voor bijvoorbeeld Instagram. Privé is het geweldig om mooie foto’s te hebben voor aan de muur en voor in de fotoboeken. Het concept dat Simone Haneveer hanteert is voor ons echt ideaal. Zij komt dus met haar mobile fotostudio naar jouw huis waar je dus in je eigen omgeving foto’s kan laten maken. Je hebt dus al je kleren bij je, kan eventueel make-up aanpassen en als de locatie niet je van het is kun je altijd nog naar buiten!

Naast het praktische gedeelte voor de fotografie telt voor ons ook mee dat de zaak gewoon door kan draaien. We hoeven geen halve dag vrij te nemen om naar een fotostudio te gaan en tijdens de fotoshoot kun je ook nog gewoon de telefoon opnemen. Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat we eigenlijk nooit meer anders willen. Om te zorgen dat de foto’s niet allemaal het zelfde worden zullen we hiervoor dus wel een keus moeten maken in welke kamers we ons laten fotograferen, maar dat is nu nog geen probleem.

Hoe gaat een fotoshoot met Simone Haneveer in z’n werk?

Nadat we een afspraak gemaakt hadden ging het eigenlijk vrij snel. Op de afgesproken datum en tijd stond Simone voor de deur en bespraken we kort wat de bedoeling was. Zo spraken we af dat ik me niet enorm zou opdirken voor de fotoshoot en namen we door wie er wanneer op de foto zou gaan. Als laatste zette Simone de mobiele fotostudio op en stond er dus ineens een hele grote lamp tegen de muur om wat extra ligt in de kamer te krijgen.

Verder ging alles vrij vanzelf. Simone Haneveer is een gezellige vrouw waar je tijdens het schieten van de foto’s leuk mee kan praten. Ze zorgt dat je je ook in je eigen omgevng super op je gemak voelt en na verloop van tijd vergeet je dat er een fotograaf over de vloer is. Morris vond het wel raar om een vreemde in huis te hebben, maar na een tijdje brak ook voor hem het ijs en konden we redelijk natuurlijke foto’s maken zonder dat hij een raar gezicht trok. Er werden foto’s gemaakt van het voorlezen en van hoe wij speelden met de Duplo. Ook zijn we nog even naar buiten geweest en hebben we daar flink in de plassen staan stampen. Met Fleur en Morris hebben we gebellenblaasd en ook daar zijn een paar pareltjes uitgekomen. Uiteindelijk zijn er van ons allemaal gave foto’s gemaakt, zelfs van Fred!

Wat gebeurt er na een fotoshoot met Simone Haneveer?

Na twee uurtjes zat de fotoshoot erop. We praatten tijdens het dutje van Morris nog even over zakelijke dingen en koetjes en kalfjes. Daarna vertrok Simone om de foto’s te bewerken. Gelijk de volgende dag al had ik een aantal prachtige foto’s in mijn mailbox. Deze kreeg ik via WeTransfer aangeleverd zodat niet in één keer mijn hele mailbox vol zat. Top service en prachtige foto’s dus van Simone Haneveer.

Simone Haneveer Thuisfotograaf Dongen
Simone Haneveer fotograaf dongen
Fotoshoot Brabant Simone Haneveer
Thuisfotograaf Brabant
Fotograaf huisdier Brabant
Kind in regenjas
Geen reactie's

Geef een reactie