Subtiele Openingszinnen

Subtiele Openingszinnen

Ergens in 2016 schreef ik mijn blog nog op robvanlaere.nl. Ik had al een tijdje niet meer op mijn blog geschreven, totdat er iets geweldigs gebeurde. Wat ik toen nog niet wist, maar wat inmiddels algemeen goed is geworden, Fleur gaf mij haar openingszin op Tinder.

Waar moet ik in godsnaam beginnen? Er is namelijk een hoop gebeurd. Ik heb lang niks geschreven op mijn website en toch voel ik me soort van verplicht jullie op de hoogte te houden. Het verhaal is zo onvoorstelbaar als dat ik mij op dit moment voel. Het kan daardoor misschien wat warrig overkomen, maar ik zal proberen om het overzichtelijk voor jullie op te schrijven….

Wat is een Tiindermatch?

We schrijven dinsdag 5 april 2016, ongeveer half 2 ’s nachts. Waarom ik op de fiets zat en waar ik was geweest kan ik mij niet meer herinneren, maar wat ik nog wel weet is dat ik mij al fietsend hardop afvroeg waar ze nou was…. En met “ze” bedoel ik natuurlijk de vrouw van mijn leven, mijn figuurlijke “partner in crime”, zielsverwant als je wil… Bij thuiskomst was ik alweer vergeten dat ik mij dat hardop had afgevraagd en dook ik nog even op mijn mobiel. Ik swipte nog wat foto’s naar links en rechts op Tinder en dook mijn bed in.

Toen ik de ochtend daarna wakker werd en op mijn telefoon keek had ik een match! Wat is een Tindermatch? Een Tindermatch krijg je als jij iemand leuk vind en deze naar rechts naar rechts swiped. Doet die ander dit ook bij jouw profiel, dan is er sprake van een Tindermatch. Nou had ik deze wel vaker en was ik op dat moment nog niet zo verbaasd, maar de dame in kwestie was 20, had wat onduidelijke profielfoto’s en leek me in eerste instantie iemand waar ik, ondanks het leeftijdsverschil langdurig mee zou appen en daarna langzaam het contact verbreken. Niets bleek minder waar…

Wat doe je als je een Tindermatch hebt?

Het is helaas oneerlijk verdeeld in deze wereld. Over het algemeen krijgen vrouwen veel meer Tinder matches dan mannen. Mannen zijn statistisch gezien sneller geneigd om naar rechts te swipen dan vrouwen. Vrouwen daarentegen laten mannen vaak het gesprek openen met een openingszin op Tinder. Fleur was echter niet zo’nn vrouw. Ze liet er letterlijk geen gras over groeien en voorzag mij met een hele originele openingszin. De opennings zin zie je rechts bij de afbeeldingen.

Na deze openingszin op Tinder ging het vrij snel. Ik gaf een assertieve reactie terug en we maakten een afspraak om later die week koffie te drinken in Den Haag. Nu iets langer dan drie jaar verder, hebben we een hond, een kind en een paar bedrijven en dat allemaal door Fleur haar subtiele openingszin.

Openingszin belangrijk op Tinder
Openingszin Tinder
1 Reactie

Geef een reactie