Een kijkje op Papabloggers verjaardag

Een kijkje op Papabloggers verjaardag

Afgelopen donderdag was ik jarig. In dit artikel een kijkje op Papabloggers verjaardag. Omdat we op het huis van mijn zusje passen, vierde ik mijn verjaardag ook daar. Mocht je dus voor mijn deur gestaan hebben in Sassenheim, dan snap je nu waarom er niet open gedaan werd. Zelf ben ik niet zo van het vieren van verjaardagen. In ieder geval niet de verjaardagen waar je in een kringetje zit en het hebt over alledaagse dingen. Ik vind dat zo saai en burgerlijk! 90% van de gesprekken ben je na een halve dag weer vergeten en de helft van de tijd zit iedereen te roddelen over mensen die er niet zijn. Meesterlijk irritant vind ik dat. Ik ga liever waardevolle gesprekken aan met mensen die er wel zijn. Om die reden vier ik mijn verjaardag liever wat stiller.

Een kijkje op Papabloggers verjaardag

Fleur daarentegen is van mening dat verjaardagen groots gevierd moeten worden. Dat er taart moet zijn, cadeaus en de jarige hoeft de hele dag niets teĀ  doen. Er staat nog net geen clown met ballonnen voor de deur. Voor mij is dat net iets te veel van van het goede, maar ik probeer daar toch een beetje in mee te gaan. Vandaar ook een kijkje op Papabloggers verjaardag. Zo kunnen jullie zien hoe wij deze twee extremen samenvoegen tot een hele gezellige verjaardag.

Van Fleur mocht ik uitslapen op mijn verjaardag. Iets wat ik al een tijdje niet meer doe, vooral omdat ik niet meer onregelmatig werk. Mijn dag begint standaard met een ochtendritueel. Hoewel uitslapen mij wel een leuk idee leek, was ik om 08.00 klaar wakker. Niet heel erg, want om 08.15 werd Morris wakker en kon ik hem verschonen en een fles geven. Dit hoort tegenwoordig bij mijn ochtendritueel en het voelt eigenlijk raar om het niet te doen. Dus ik heb Fleur lekker laten liggen en ben met de kleine man naar beneden geslopen. De hondjes blafte waarschijnlijk lang zal hij leven of waren in ieder geval heel blij om ons te zien. Rustig doorliepen Morris en ik ons ochtendritueel tot het tijd was voor mijn eerste kopje koffie.

Tripje naar het consultatiebureau

Rustig wakker worden zonder dat er van alles moet gebeuren in mijn geval een must. Wat dat betreft ben ik echt een diesel. Rustig opwarmen en daarna klaar voor het zware werk. Zwaar werk dat vandaag niet zou komen overigens, want van Fleur mag ik op mijn verjaardag niks doen. Het enige wat even moest was een tripje naar het consultatiebureau. Morris was twee dagen eerder namelijk zijn eerste half jaar gepasseerd en daar hoort standaard een onderzoekje bij. Toen Fleur wakker was hebben we dus alles ingepakt en zijn we naar Sassenheim vertrokken.

Ondanks een klein beetje haast en misschien een kleine snelheidsovertreding kwamen we op tijd aan bij het consultatiebureau. Morris werd op alle vlakken goedgekeurd. Met 8 kilo een forse baby van zes maanden en hij ligt wat motoriek betreft iets voor op zijn leeftijdsgenoten. Over vijf maanden hoeft hij pas weer naar de volgende check-up, dus voorlopig geen gehaast meer. Wel moet hij dan weer prikjes.. Gelukkig heeft hij de eerste twee prikken ook goed doorstaan, maar ik vind het toch elke keer weer een ding.

Super leuke cadeaus

Na het consultatiebureau vertrokken Fleur, Morris, Fred en ik naar de supermarkt voor wat last minute aankopen en daarna snel naar huis. Zoals gezegd hou ik er niet echt van om mijn verjaardag te vieren, maar toch hebben we mijn moeder uitgenodigd om even een bakkie te komen doen en ook Romy zou later die middag langskomen. Verder werd er de hele dag voor me gezorgd en kreeg ik super leuke cadeaus! Van Fleur kreeg ik super chille sneakers, maar helaas waren die nog niet aangekomen. Die zal ik dus later laten zien. Ook kreeg ik een super stille muis met muismat om nog mooiere websites te kunnen maken. Van mijn moeder kreeg ik een fijn zakcentje en van Romy kreeg ik de fijnste Havaianas ever! Een paar dagen eerder had ik van de moeder van Fleur al die hele mooie “The Dad trui” gekregen. Kortom, ik ben weer enorm verwend!

Na alle taart, koppen koffie en gezelligheid ben ik toch uit mijn luie stoel gekomen en ben ik naar de Chinees gegaan om het bezoek van voer te voorzien. Bij terugkomst zouden er ook donuts zijn voor bij de koffie, maar helaas liet Greetz voor de zoveelste keer de bal vallen en stelden ze me enorm teleur. Niks aan te doen, mijn dag kon niet meer stuk. Mooie cadeaus, lieve mensen en lekker eten. Dat is voor mij de perfecte verjaardag. Niet al te veel mensen, goeie gesprekken en quality time met Morris is het fijnste wat er is. Tot zover een kijkje op Papabloggers verjaardag. Hoe vieren jullie je verjaardag? Zijn jullie net zo op jezelf als ik, of vier je het all out met heel veel mensen, slingers en bier?

Rob van Laere jarig
The Dad sweat shirt
Nieuwe slippers
Logitech muis
Ochtendritueel
Sofie de giraf
Geen reactie's

Geef een reactie