Zo ziet mijn droombadkamer eruit

Zo ziet mijn droombadkamer eruit

Fleur en ik wonen alweer een paar maanden in Breda, maar we zijn het er allebei over eens dat dit appartement niet de woning is waar we meer dan twee jaar zullen blijven wonen. Ons huis ligt op een geweldige locatie, maar is op zichzelf helaas geen pareltje. De keuken is verre van een droomkeuken en ook de badkamer is nou niet echt onze droombadkamer. Naast de “natte groep” missen we ook net een paar kamers die passen bij onze toekomstvisie. Naast een LEGO-kamer en een kantoor voor mama zou een slaapkamer (of twee) ook nog heel welkom zijn. Als onze financiële situatie over een jaar of twee wat beter is gaan we dus op zoek naar een grotemensenhuis met die droombadkamer.

Hoe ziet mijn droombadkamer er uit?

Op dit moment hebben we een vrij kleine badkamer. De eigenaar van het pand heeft gelukkig wel ruimte gevonden voor een ligbad. Ook de wasmachine past nog net in dit kleine hokje en gelukkig is er ook een enkele wasbak waar je je dagelijkse ochtendroutine kan uitvoeren. Het is echter verre van ideaal en voldoet zeker niet aan mijn idee van een droombadkamer.

Mijn droombadkamer heeft ook een ligbad, maar dan wel één die een stuk groter is dan het bad wat er nu is. Ook ben ik dolblij als de wasmachine verdwenen is uit de badkamer. In ons nieuwe huis zal dus wel ruimte moeten zijn om een groter bad te plaatsen. Ook wil ik een aparte ruimte om in te douchen. In bad douchen is voor mij verre van ideaal, omdat ik nu vaker wel dan niet uitglijd in het gladde bad. Een antislipmat vind ik geen optie, want dat ziet er echt  niet uit.

Meerdere badkamermeubelen

In mijn droombadkamer komen ook meerdere badkamermeubelen. Daar waar ik de tegels op de vloer en aan de wand het liefst zo donker mogelijk wil hebben, daar wil ik de badkamermeubelen het liefst in een lichte kleur. Op deze manier vormt er een mooi contrast die zorgt voor het gevoel van meer ruimte. Ook komt er in mijn droombadkamer een hele grote spiegel. Lekker veel kastruimte is echt een zware eis en ook onder de dubbele wasbak wil ik ruimte om al onze rotzooi op te ruimen.

Kastruimte in de badkamer komen we nu echt tekort. De handdoeken liggen los op de wasmachine en alle spullen om fijn mee te wassen zitten in een ieniemini kastje boven de wasmachine gepropt. Tijd dus om meerdere badkamermeubelen te gaan kiezen voor onze droombadkamer. Voor de wandkast willen we bij nader inzien toch ook een donkere, bij de tegels passende kleur.

Ik hoop dat we tegen de tijd dat we gaan verhuizen ook het geld hebben om deze droombadkamer te installeren. Als dat niet lukt is de opdracht badkamer mislukt. Ik wacht dan ook liever nog een jaar met verhuizen dan dat ik in een huis moet wonen dat niet voorzien is van mijn droombadkamer.

Droombadkamer
Geen reactie's

Geef een reactie