4 tips om seks te hebben zonder nieuwsgierige kinderen

4 tips om seks te hebben zonder nieuwsgierige kinderen

Als je kinderen hebt dan herken je dit vast wel: Er hangt de hele dag al een geile spanning in de lucht tussen jou en je partner. Uit alles blijkt dat jullie vanavond een klein feestje willen vieren tussen de lakens. Er is alleen één obstakel.. Hoe ga je dat doen zonder de kinderen wakker te maken? Nu is het niet zo dat ieder stel gillend en schreeuwend de liefde bedrijft, maar het is mijn ervaring dat kinderen toch wel licht slapen en soms nieuwsgierig zijn naar waar het geluid vandaan komt. Om papa’s en mama’s toch hun pleziertje te gunnen geef ik jullie 4 tips om seks te hebben zonder nieuwsgierige kinderen.

Stille speeltjes die de nachtrust van je kind niet verstoren

Als je weleens speeltjes gebruikt als je de liefde bedrijft samen met je partner, dan weet je vast wel dat vibrators nog best weleens luidruchtig kunnen zijn. Ik heb het dan niet over het effect van de vibrator op de man of vrouw, maar echt over het trillende geluid van de vibrator zelf. Dit kan zelfs hard genoeg zijn om jullie kind uit de slaap te krijgen en dat is natuurlijk iets wat je niet wil hebben. In dat geval zijn stille vibrators zeker een uitkomst. Je bent af van het minutenlange monotone geluid en je kan jezelf of je partner toch helpen naar het gewenste hoogtepunt. Ideaal dus als voorspel of als je na het stoeien nog een beetje wil nagenieten..

Samsonseks is ideaal in de middag of vroege avond

Toen ik voor het eerst hoorde over Samsonseks moest ik wel een beetje lachen. Dit was namelijk net nadat Morris geboren was en ik had nog geen idee hoeveel tijd een kind zou kosten en wat de effecten waren van het krijgen van kinderen op mijn seksleven. Samsonseks is seks die ouders hebben terwijl ze de kinderen even een tijdje voor de tv zetten. Als je kinderen dus goed 20 minuten alleen kunnen zitten, dan is de televisie een ideaal middel om je kinderen bezig te houden, terwijl jij en je partner even tussen de lakens kunnen stoeien. Zet het volume een klein beetje harder, zorg dat je een kinderserie aanzet die wat langer duurt dan normaal en zeg tegen de kinderen dat jullie de was even op gaan vouwen of iets dergelijks. Ideaal in de middag of vroege avond.

Plan een playdate voor je kind zodat je wat tijd samen hebt

Nu veel ouders thuiswerken is het vaak een stressvolle bedoening in huis. Videobellende papa’s en mama’s, kinderen die niet naar school of naar de opvang kunnen en dan ook nog eens twee mensen die elkaar willen beminnen in één huis. Hoewel je zin in seks niet echt kunt plannen is het aan te raden dit wel te doen en een paar dagen van te voren met een vriendje of vriendinnetje van je kind af te spreken dat jullie kind daar speelt. Zo kunnen jullie ongestoord van elkaar genieten en zelfs een beetje meer herrie maken in de slaapkamer. Zet wel je zoomsessie en eventueel aanwezige webcams uit voordat je straks je collega’s en baas iets uit te leggen hebt..

Ga een weekendje weg zonder kinderen

Hoewel jullie seksleven natuurlijk niet hoeft te stoppen bij het krijgen van kinderen, het zal nooit meer zo worden zoals voordat jullie kinderen kregen. Om toch een klein beetje terug te gaan naar die tijd van weleer is het misschien een idee om kinderen een weekend bij opa en oma te laten logeren en samen eens een weekendje weg te gaan. Geniet van een vreemde omgeving, fijne hotelbedden en elkaar. Kijk ook eens op de website van sextoyland.nl om jullie weekend weg een extra oppepper te geven. Een weekendje weg wordt door veel ouders gezien als de boost die hun relatie nodig heeft om weer even door te kunnen.

Persoonlijk ben ik van mening dat kinderen veel vaster slapen dan de ouders vaak denken. Ook is de afstand tussen de slaapkamer van papa en mama vaak groot genoeg om geluiden te dempen. Leer situaties herkennen en probeer jullie seksleven binnen het slaappatroon van jullie kind in te passen. Dit is vaak een oplossing om tijd voor elkaar te creëren. Maak van elkaar een prioriteit, zowel in communicatie als in gevoelens van lust en liefde, dan komt het  met jullie seksleven vast wel goed.

Seks zonder nieuwsgierige kinderen
Geen reactie's

Geef een reactie