3 leuke date ideeën voor alleenstaande vaders

3 leuke date ideeën voor alleenstaande vaders

Als alleenstaande vader kan de datingmarkt weer op gaan een aardige uitdaging zijn. Waar je vroeger helemaal zelf controle had over je leven, moet je nu immers rekening houden met je kleine. Natuurlijk is dit het nog steeds meer dan waard, maar daten moet je hierdoor wel wat anders aanpakken dan normaal. Je kunt immers niet altijd alleen op date komen en jouw kleine bij zijn opa en oma achterlaten voor een paar uurtjes. Daarom geven we je in dit artikel enkele ideetjes voor leuke dates die je als alleenstaande vader kunt doen. Jouw kleine kan ook gerust mee met de meeste van deze ideeën, waardoor je het beste van beide werelden hebt.

Een leuke parkwandeling

Ons eerste idee voor een leuke date als alleenstaande vader, is door een date in een lekker groot park te houden. Als jouw kind mee gaat op date, is het namelijk belangrijk dat er af en toe momenten zijn waarbij jij en jouw date intieme momenten samen kunnen delen. Een mooi park is hier de ideale gelegenheid voor.

In een park kan jouw kleine namelijk een stukje voor jullie uit lopen, waardoor jullie alle conversaties kunnen hebben die je maar wilt. Ook zijn er in parken vaak mooie speeltuinen te vinden. Terwijl jouw kind lekker aan het klauteren is, kunnen jij en je date op een gezellig parkbankje leuke gesprekken en momenten delen met elkaar.

Ook heb je in sommige parken een kinderboerderij waardoor jouw kleine een leuke tijd zal hebben met vele afleidingen, terwijl jij en je date ook mee kunnen door doen samen romantisch de kleine geitjes te voeren. Een park biedt vele opties voor een alleenstaande vader, dus maak daar volop gebruik van.

Ga lekker bowlen

In Nederland is het vaak slecht weer helaas, waardoor het ook slim is om een optie te hebben in de binnenlucht. Bowlen is een perfecte date voor alleenstaande vaders. Ook hier kun je namelijk jouw kinderen meenemen zonder dat het jouw date wat minder leuk zal maken. Jullie kunnen namelijk een leuke competitie samen houden. Misschien ben jij zelfs goed in bowlen, en leer je jouw date de juiste techniek.

Wil je liever wat meer intieme momenten delen tijdens het bowlen? Dan kun je ook een extra bowlingbaan erbij huren voor jouw kinderen. Zo kun je alles perfect afwisselen. Geniet van een heerlijk drankje tijdens het bowlen met jouw date, en stang elkaar lekker op zodat de date leuk en spanning blijft tussen elkaar. Als jij wat meer info wilt over bowling als date voor alleenstaande vaders, kun je op alleenstaande-vaders.nl reviews hierover bekijken.

Word samen bierista

Wil jij liever een wat meer ontspannen date houden? Kies dan voor een date waarbij jullie samen een bierista worden. Je leert op deze date alles wat je moet weten over bier, van de ingrediënten en het brouwproces tot welk eten bij welk bier gepaard kan worden. de bierista.nl ervaringen zijn vrijwel positief, ook wanneer je het als activiteit wilt doen op date. Samen leren jullie alles over bier en ontdekken jullie samen wat jullie biersmaak is. Je krijgt zelfs een diploma aan het einde van deze activiteit. Jouw date zal versteld staan van dit originele idee, het is immers wat anders een drankje doen.

Date ideeën alleenstaande vaders
Geen reactie's

Geef een reactie