Zo vind je de ideale overnachting onderweg tijdens de autovakantie

Zo vind je de ideale overnachting onderweg tijdens de autovakantie

Als vader ken ik de uitdagingen van een autovakantie maar al te goed. “Zijn we er al?” klinkt het vanaf de achterbank voordat we de straat uit zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de acrobatische toeren die je moet uithalen om een gevallen knuffel op te rapen terwijl je 120 km/u rijdt. Gelukkig heb ik dé oplossing gevonden voor een stressvrije reis: Tussenstop.com.

Waarom Tussenstop.com een redder in nood is

Tussenstop.com is als die beste vriend die precies weet wanneer je een pauze nodig hebt voor een relaxte reis. Voer je startpunt en bestemming in, geef aan hoe lang je wilt rijden en voilà: je krijgt een advies waar je het beste kan overnachten. Het is alsof je een persoonlijke reisassistent hebt, maar dan zonder iemand te hoeven betalen.

Voordelen voor de kinderen (en dus ook voor jou)

  • Speeltuinen en zwembaden: Veel van de accommodaties, zoals hotels onderweg, die je via Tussenstop.com vindt, hebben speeltuinen of zwembaden. Dit betekent dat de kinderen hun opgekropte energie kwijt kunnen na een lange zit. Terwijl jij misschien, héél misschien, vijf minuten krijgt om met gesloten ogen van je koffie te genieten.
  • Kindermaaltijden: Vergeet de eindeloze zakken chips en snoep. Deze overnachtingsplekken bieden vaak kindvriendelijke maaltijden aan, wat betekent dat je niet de hele vakantie met een schuldgevoel zit omdat je kinderen alleen maar junkfood eten.
  • Familiekamers: Je hoeft niet langer te worstelen met extra bedden of slaapbanken. Veel hotels bieden familiekamers aan, zodat iedereen comfortabel kan slapen en je niet midden in de nacht over rondslingerend speelgoed struikelt.

Hoe Tussenstop.com de reis leuker maakt met overnachtingen onderweg

Het gebruik van Tussenstop.com maakt een autovakantie leuker en relaxter. In plaats van direct naar je bestemming te racen ontdek je nieuwe plekken. Wie weet, misschien vind je wel een verborgen juweeltje waar de kinderen het nog jaren over hebben. “Weet je nog, die keer dat we gingen overnachten in dat kasteel?” wordt het nieuwe “Zijn we er al?”.

Tussenstop.com is een essentiële website voor elke ouder die een autovakantie plant. Het neemt niet alleen de stress van het plannen weg, maar zorgt er ook voor dat de reis onderdeel wordt van de vakantiepret. En laten we eerlijk zijn, als de kinderen blij zijn, zijn wij dat ook!

overnachting-onderweg-tussenstop-autovakantie
Geen reactie's

Geef een reactie