Zo kan je met een budget verhuizen

Zo kan je met een budget verhuizen

Verhuizen naar een nieuwe woning kost vaak al erg veel geld. Zo heb je meestal een periode dubbele kosten, moet je een verhuiswagen regelen en moet je nieuwe spullen aanschaffen. Toch kun je op sommige dingen geld besparen. Zo kan je ook met een budget verhuizen. In dit artikel lees jij waar je op kunt besparen.

Verhuisdozen

Door te kiezen voor gebruikte dozen bespaar jij niet alleen geld. Je bent ook nog eens duurzaam bezig. Het is toch hartstikke zonde om dozen slechts een keer te gebruiken? Bij Dozenhal kan je kartonnen dozen van verschillende maten aanschaffen. Zo is er altijd een doos die past bij de spullen die je inpakt. Een ventilator kan je bijvoorbeeld in een lange doos inpakken. Let op dat je langere dozen niet te zwaar inpakt. Anders ga je het erg zwaar krijgen tijdens het verhuizen.

Verhuiswagen


Schat eerst goed in wat voor soort wagen je nodig hebt om te verhuizen. Niet altijd is er een verhuiswagen nodig. Als je bijvoorbeeld alleen woont kan een bestelbus voldoende zijn. Als je wel veel spullen hebt maar als de afstand tussen je oude en nieuwe huis klein is kan je ervoor kiezen om meerdere keren te rijden. Zo heb je ook voldoende aan een bestelbus. Dit is meestal goedkoper dan een verhuiswagen. Het huren van een verhuiswagen of een bestelbus bij een bedrijf kost helaas veel geld. Je kunt tegenwoordig via verschillende platformen een verhuiswagen of bestelbus van een particulier huren. Hiermee kan je veel geld besparen. Je kunt op sommige platforms ook beoordelingen zien van de aanbieder. Zo weet je beter of je de aanbieder van de bestelbus of vrachtwagen kunt vertrouwen.

Tweedehandse spullen


Marktplaats en andere aanbieders van tweedehandse spullen staan vol met spullen die amper gebruikt zijn. Door bijvoorbeeld je meubels of apparatuur via deze aanbieders te kopen kan je flink wat geld besparen. Zo zijn er mensen die onverwachts samen gaan wonen en hierdoor gedwongen zijn om hun bijna nieuwe bank of kast te verkopen. Ga wel eerst langs om te kijken of je potentiële aankoop ook in het echt er goed uit ziet. Op een foto kan iets er heel anders uitzien.

Tijdens een verhuizing hebben veel mensen de neiging om eten te bestellen.  Dit is iets wat veel geld kost. Heb je als alleenstaande ouder moeite met rondkomen, dan is dit niet altijd handig. Bereid je eten voor de verhuizing voor zodat je makkelijk eten hebt zonder dat je extra kosten kwijt bent. Zo houd jij jouw verhuizing zo goedkoop mogelijk.

Budget verhuizen
Geen reactie's

Geef een reactie