Weg met losse, flubberende en gerafelde onderbroeken en boxers!

Weg met losse, flubberende en gerafelde onderbroeken en boxers!

Goed zittend ondergoed is voor mannen net zo belangrijk als voor vrouwen. Wil een vrouw nog wel eens de plank misslaan als het gaat om een goed passende bh, veel mannen dragen bijna dagelijks slecht passende, gerafelde of lubberende boxers of slips. Laten we eerst even eerlijk zijn. Slips zijn echt niet meer van deze tijd. Ook de losse boxers, zoals mijn vader die vroeger droeg zijn écht not done. Boxershorts voor heren horen goed te zitten en al helemaal niet versleten te zijn.

Als man zijnde kun je op zo’n moment natuurlijk wel door de grond zakken

Mannen slaan wat dat betreft nogal eens de plank enorm mis. Hoewel daten tegenwoordig moeilijker gaat hoor ik vaak vriendinnen die niet te spreken zijn over een mannelijke date die na één of twee keer afspreken de broek uitdoet. “Toen ging zijn jeans uit en wat zat daar onder? Een lichtblauwe Zeeman slip van zeker drie jaar oud! Ik ben gelijk naar huis gegaan.” Nee deze zin heb ik niet verzonnen, maar is mij letterlijk zo verteld door een vriendin van mij. Als man zijnde kun je op zo’n moment natuurlijk wel door de grond zakken. Aan de andere kant had deze meneer zich ook wel wat beter voor kunnen bereiden.

Vervang de boxershorts in je kledingkast dan ook minimaal iedere twee jaar

Ook als je het datingtijdperk allang voorbij bent kun je maar beter een goed zittende en fijne boxer dragen. Niet alleen om je partner te imponeren, maar je wil natuurlijk ook dat je boxer niet opkruipt tijdens een lange werkdag. Daarnaast is het fijn als de boxer nare luchtjes en zweet absorbeert, zodat jouw omgeving je niet raar aankijkt na een moeilijk verkoopgesprek of rondje lopen in de pauze. Neem van mij aan: een boxershort is niet alleen maar een tweede broek zonder functie. Vervang de boxershorts in je kledingkast dan ook minimaal iedere twee jaar. 

Zoals je op de foto kunt zien loop ik al een aantal jaar in dezelfde boxershorts. Mijn Calvin Kleins waren heilig. Het nadeel aan dure boxershorts is echter dat het mij ook meer moeite kost om ze weg te gooien als ze lubberen of versleten zijn. Inmiddels heb ik geleerd om me daar overheen te zetten. Kwaliteit over kwantiteit, ook als het op mijn ondergoed aankomt.

Weg met losse, flubberende en gerafelde onderbroeken en boxers!

Het wordt dus echt tijd dat de Nederlandse man en met name de mannen die nog op de versiertoer zijn, zich bewust gaan worden van het belang van een goed passende boxer. Laat dat mandje lichtblauwe slips voortaan voor wat het is en zorg dat je boxers koopt die iets voor je doen! Een mooie boxer zorgt namelijk niet alleen voor een perfect plaatje, maar ook voor langere nachten met nieuwe veroveringen en betere prestaties op het sportveld. Geloof mij nou maar, het doet zelfs iets voor je zelfvertrouwen en dus met jouw uitstraling naar de buitenwereld. Alleen maar voordelen dus.

Goede boxershort van Undiemeister
Geen reactie's

Geef een reactie