Wat een boxershort zegt over jouw man

Wat een boxershort zegt over jouw man

Mannen dragen bijna helemaal geen slips meer. De herenslip is godzijdank redelijk vertrokken uit de onderbroekenla. Persoonlijk vind ik boxershorts ook veel lekkerder zitten dan een slip. Naast dat ze lekkerder zitten zegt het soort boxershort en de opdruk hiervan ook heel wat over de persoonlijkheid van de man die hem draagt. Omdat de boxershort vaak onder een broek verborgen zit, kan de man zijn ware aard tonen met het design van zijn boxershort, zonder de rest van de wereld daar van mee te laten genieten. Wat zegt het design van de boxershort dan precies over een man? Dat lees je hier.

De strakke boxer met grappig motief

Een man die een strakke boxershort draagt met een grappig motief, bijvoorbeeld hartjes, aliens of koeienvlekken neemt het leven niet al te serieus. Hoewel hij vaak een baan heeft met veel verantwoordelijkheid en belangrijke beslissingen moet nemen, probeert hij door grappig ondergoed te dragen de boel een beetje te relativeren. Boxershorts kopen doet deze man meestal zelf. Als het aan zijn partner ligt draagt hij iets vaker “volwassen” boxershorts, maar het motief past bij zijn humor en daar is ze uiteindelijk voor gevallen…

De felgekleurde strakke boxer

De drager van een felgekleurde strakke boxershort is vaak sportief en extravert. Dit voert hij ook door in zijn ondergoed door vaak fel oranje of roze onderbroeken te dragen. De drager van deze boxershorts heeft vaak een grote mond, maar een klein hartje. Ook in de kroeg is deze meneer haantje de voorste. Meer dan eens gaat de broek op de bar omlaag om in het kader van een grapje de omstanders een beetje te provoceren.

De witte boxershort

De drager van een witte boxershort heeft veel zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen blijkt ook uit zijn onderbroekenla. Eigenlijk heeft deze meneer maar één kleur boxershort en dat is wit. Daar heeft hij er dan ook een heleboel van. De drager van witte boxershorts koopt zijn onderbroeken namelijk wel als ze in de aanbieding zijn en vaak ook nog eens in drie of vier packs. Niks mis mee, maar de witte boxer drager moet geen buikgriep krijgen…

De boxershort van een duur merk

Mannen die boxershorts dragen van dure merken als Armani, Calvin Klein of Hugo Boss zijn trots, vaak sportief en hebben een droom. Aangezien deze man vaak niet óók nog eens dure merkkleding draagt is het nog maar de vraag of deze droom uit gaat komen. Ach, wie het kleine niet eert, is het grote niet waard. De drager van de dure boxershort is vaak ijdel en een echt mannetje. Stap niet op zijn ego, want dan heb je ruzie.

De losse boxershort met ruitje of streepje

De losse boxershort… Vaak vergezeld met een ruitje of een streepje. Deze wordt gedragen door conservatieve, vaak norse mannen met een snor. De boxer word meer dan eens aangeschaft door zijn partner en hij is daar helemaal oké mee. Hoewel de losse boxer totaal geen ondersteuning, bescherming of comfort biedt, is een onderbroek nu eenmaal iets wat je als mens aantrekt. Gemak dient de mens en aangezien de losse boxer in de onderbroekenla ligt, trekt deze meneer hem gewoon aan.

Wat zegt je boxer over je man
Geen reactie's

Geef een reactie