Waarom een airfryer een must is voor iedere papa!

Waarom een airfryer een must is voor iedere papa!

Heb jij al een airfryer in huis? Zo niet, lees dan zeker even verder en overweeg of je er een op de kop wilt tikken. Deze fijne friteuse op basis van hete lucht is namelijk een welkome aanvulling voor de meeste papa’s. Check direct de airfryer test om het beste model te spotten of lees verder om te ontdekken waarom dit zo’n musthave is!

Voorkom een papa-buikje

Als we ouder worden dan moeten we er vaak toch echt aan geloven: het papa-buikje. Veel bewegen en gezond eten zijn de oplossing om dit buikje tegen te gaan. Maar gezond eten is niet altijd even makkelijk als kersverse vader. Gelukkig komt de airfryer er perfect bij van pas. Friet is namelijk tot 70% minder vet wanneer je het met de airfryer bakt in plaats van in de traditionele frituur. Ook vlees en vis kunnen gezonder bereid worden ten opzichte van een bakpan waar je veel boter aan toevoegt.

Verras iedereen met je kookkunsten

Heb je een hekel aan koken of ben je er simpelweg niet zo goed in? Met een airfryer kan het vrijwel niet meer mislukken! Check vergelijkingssite www.debeste.com om een goede airfryer te vinden die bij je past. Bijvoorbeeld een met veel bakprogramma’s. Zo kun je voortaan ieder gerecht perfect bereiden door het juiste programma in te stellen. Vlees, vis, gegrilde of gestoomde groenten, het kan allemaal. Wat zet jij op tafel? Verras je gezin keer op keer weer met iets lekkers!

Kind op gezonde snacks trakteren

Af en toe je kind verrassen met een lekker frietje en snacks hoort er natuurlijk bij. Maar als je dan toch de keuze hebt, kies je wellicht het liefst voor de gezonde variant. Zoals benoemd bevat friet veel minder vet wanneer je het in de airfryer bakt. Dat geldt ook voor snacks. Dus als kindlief weer eens smeekt om die lekkere frieten, dan kun je ze dankzij de airfryer zeker eens wat vaker trakteren.

Ideaal als er vrienden komen

Tijd voor een avondje met de mannen? Ook dan komt de airfryer goed van pas. Want hé, die mannen kunnen een schaal met bittergarnituur vast wel waarderen. De airfryer is lekker handig, hup die snacks erin en gewoon even wachten. Dat scheelt veel stank ten opzichte van de gewone frituurpan en het is ook nog eens minder vet. Bovendien vinden veel mensen snacks uit de airfryer net zo lekker als uit de frituurpan. Test het zelf!

Airfryer gebruiken als droger

Je kunt de airfryer zelfs gebruiken als droger voor de kolf en flesjes van baby’s, zo lezen we in een blog van een moeder. Met deze tip kun je mams een handje helpen. Zorg er dan wel voor dat de airfryer goed schoon is. Je kunt deze spullen ook gewoon in de vaatwasser doen en in één moeite door je airfryer schoonmaken. Let er bij het kopen van een airfryer dan specifiek op dat het mandje geschikt is voor de vaatwasser. Wel zo handig, hoef je het niet met de hand af te wassen en houd je meer tijd over voor leuke dingen!

Airfryer onmisbaar
Airfryer voor papa
Geen reactie's

Geef een reactie