Voordelen van online kleding kopen

Voordelen van online kleding kopen

Gemak staat bij mij vooraan als het aankomt op nieuwe kleding. Persoonlijk heb ik zelf een enorme hekel aan de ellenlange wandelingen door winkelstraten om mijn nieuwe kleding te passen, af te rekenen en vervolgens met tassen vol nog verder te lopen. Veel liever koop ik mijn kleding online. De voordelen van online kleding kopen schieten wat mij betreft de lijdensweg in stad of dorp ver voorbij.

Zoekt u iets speciaals of kijkt u gewoon even rond

In webshops je kleding kopen heeft verschrikkelijk veel voordelen. Zo heb ik bijvoorbeeld echt een hekel aan overduidelijk verkopende medewerkers in kledingzaken. Als de verkoper mij aanspreekt voordat ik een kledingstuk aan heb geraakt ben ik weg. “Zoekt u iets speciaals of kijkt u gewoon even rond?” Deze zin mag echt geen enkele verkoper meer uitspreken! Geef als eigenaar de verkopers een cursus verkooptechnieken en laat ze deze zin vergeten.

Waarom? Je staat overduidelijk uit je neus te graven en als ik iets wil weten, dan is het overduidelijk dat ik bij jou moet zijn, omdat je net vier broeken hebt staan opvouwen. In webshops waar je leuke mode voor mannen kunt vinden is dit minder ongemakkelijk. Je geeft aan waar je naar op zoek bent en als het artikel op voorraad is, dan reken je af. Helemaal top voor een mensenschuw iemand als ik.

Nederlands Kampioenschap Kinderwagenworstelen

Online kleding kopen is ook fijn als je een ontdekkingsreiziger mee moet nemen naar de kledingwinkel. Morris kan werkelijk waar geen kledingrek voorbij zonder even een broek of trui aan te raken. Sinds meneer kan lopen moet hij uit de kinderwagen om door de winkel heen te racen. Hou je hem tegen dan begint het Nederlands Kampioenschap Kinderwagenworstelen.

Vanachter je laptop gaat dat een stuk makkelijker. Tijdens het winkelen naar kleren zet je je kind in de TrippTrapp en voer je een banaan. Geen gehuil of geschreeuw en anders leg je het kind gewoon even op bed. Dat zie ik niet gebeuren tijdens een rondje Amsterdam of Den Haag. Gelukkig kan ik gewoon thuis kiezen uit het ruime assortiment van bijvoorbeeld VT Mode. In deze webshop hebben ze alle merken die ik al een hele tijd in mijn kast heb hangen. PME Legend, G-Star RAW en Scotch & Soda zijn voor mij echt merken waar ik niet zonder kan. Mocht ik toch ineens van stijl willen veranderen, dan kun je in de fysieke winkel van VT Mode zelfs terecht bij stijlexperts die je voorzien van advies over kleding die het beste bij je past.

Dat is dus de enige reden voor mij om voor kleding naar een winkel te gaan. Als ik vooraf behoefte heb aan persoonlijk advies over bijvoorbeeld hoe ik bepaalde kleding moet dragen of als ik wil weten of een bepaalde stijl echt bij mij past. In alle andere zaken bestel ik kleding gewoon online en pas ik alles wat er binnenkomt. Staat het leuk, dan komt het in de kast, past het niet of staat het niet, dan stuur ik het weer terug. Shoppen jullie liever online of in een echte winkel?

Voordelen van online kleding kopen
Geen reactie's

Geef een reactie