De handige oplossing voor het smeerboeltje rondom de Tripp Trapp

De handige oplossing voor het smeerboeltje rondom de Tripp Trapp

Broodkruimels, stukjes eten en zelfs de inhoud van een heel potje Olvarit. Als vader van een peuter die een aanzienlijk gedeelte van de dag doorbrengt op een Stokke Tripp Trapp aan tafel, weet je dat dit dagelijkse kost is. Dat maakt natuurlijk helemaal niets uit. Je ruimt het met liefde weer op. Maar je zoekt misschien wel naar manieren om het opruimen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Steeds maar weer die grote lompe stofzuiger uit de kast halen werkt niet bevorderlijk voor je humeur. Al helemaal niet wanneer de overige inhoud van de kast ook naar buiten valt. Een herkenbaar irritatiepuntje.

Maar wat is het alternatief? Alle kruimels zelf van de grond plukken is niet te doen. En met een stoffer en blik blijft er altijd wel wat viezigheid achter. Een kruimelzuiger is een mooie oplossing om de vloer en de tafel rondom je kleine hummel snel schoon te maken als er weer sprake is van een lekker smeerboeltje. Je haalt ‘m er binnen 2 seconden bij en legt ‘m in dezelfde tijd weer terug. Maar dat niet alleen. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van een kruimeldief.

Gemakkelijk in gebruik

Kruimeldieven zijn licht van gewicht en draadloos, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor snelle schoonmaakklusjes, zoals het opzuigen van kruimels op tafel, viezigheid op het zitje van je kind of etensresten op de vloer. Vooral wanneer je plaatselijk viezigheid hebt liggen is een kruimelzuiger super fijn. Je hoeft geen stekker in het stopcontact te stoppen en je loopt het ook niet het risico dat de snoer zó strak om de tafelpoot zit dat die ineens uit het stopcontact schiet.

Handig voor moeilijk bereikbare plaatsen

Door het compacte formaat en de vaak meegeleverde mondstukken, kunnen kruimeldieven gemakkelijk worden gebruikt om moeilijk bereikbare plaatsen zoals kieren, hoeken en kleine ruimtes schoon te maken. Zo heb je bijvoorbeeld kruimeldieven met een kierenzuigmond. De naam doet al vermoeden wat je hiermee kunt: dit is een smalle zuigmond voor kieren en andere smalle plekken. Fijn wanneer je kind (of jij) wat hebt geknoeid op de bank bijvoorbeeld. Vooral tussen de kussens kom je met een gewone stofzuiger maar moeilijk. Dit gaat met een kruimelzuiger stukken gemakkelijker.

Snelle oplossing

Met een kruimeldief kun je snel kleine rommeltjes opruimen zonder de grote stofzuiger uit de kast te hoeven halen. Hierdoor kun je tijd besparen en hoef je niet onnodig zware spullen te tillen. Is ook nog eens goed voor je rug.

Snel te legen en gemakkelijk te onderhouden

Kruimeldieven zijn gemakkelijk te onderhouden en reinigen, omdat ze meestal geen zakken of filters hebben die je moet vervangen. Is de kruimeldief vol? Dan haal je het stofbakje heel gemakkelijk uit de kruimeldief, gooi je ‘m om in de prullenbak en kun je daarna weer verder.

Licht van gewicht en gemakkelijk draagbaar

Omdat kruimeldieven draadloos zijn, kun je ze gemakkelijk meenemen naar een andere ruimte. Is je kleine dus aan de wandel en moet je het spoor van kruimels volgen om je hummel te vinden? Dan heb je dit met een kruimeldief zo gepiept.

Nu je weet wat de voordelen zijn van een kruimeldief, kun je als papa zelf bepalen of het een meerwaarde is voor je huishouden. Wij denken in ieder geval van wel!

Kruimelzuiger voordelen
Geen reactie's

Geef een reactie