Verjaardagscadeaus waar jouw vrouw blij van wordt

Verjaardagscadeaus waar jouw vrouw blij van wordt

Mannen, het is mij opgevallen dat wij compleet de plank misslaan als het een mooi cadeau voor de verjaardag van onze vrouwen betreft. Allereerst wil ik benadrukken dat de verjaardag van je partner geen stress zou moeten veroorzaken. De meeste vrouwen hebben niet zulke hoge verwachtingen als het op een verjaardagscadeau aankomt. Ze zijn meestal blij dat je aan hen gedacht hebt en als het cadeau dan ook nog iets is waaruit blijkt dat je een klein beetje moeite gedaan hebt, dan hoeft het verjaardagscadeau voor je vrouw echt niet groots een meeslepend te zijn. Put een klein beetje uit je emotie in plaats van uit je ratio en speel in op het gevoel van jouw vrouw. Om je een klein beetje te helpen vind je in dit artikel 3 verjaardagscadeaus voor je vrouw die je bijvoorbeeld in combinatie met een mooie kaart kunt geven.

Sexy lingerie als verjaardagscadeau voor je vrouw

De meeste mannen hebben de neiging om praktische cadeaus te geven. Mijn vrouw zeurt altijd over de strijkbout, dus geef ik haar een strijkbout voor haar verjaardag. FOUT! Hiermee geef je haar het beeld dat zij goed is om te strijken, de was te doen enzovoort. Je geeft haar niet het beeld dat zij een prachtige vrouw is die jouw aandacht verdient en die jij waardeert om de prachtige vrouw die zij is. Hoewel niet iedere vrouw dit zal waarderen, doet sexy lingerie dit wel.  Probeer dus eerst eens te peilen of jouw vrouw het kan waarderen als zij van jou een prachtig setje lingerie zou krijgen en als dat zou is verdiep je dan in haar smaak en in haar maten. Vervolgens kun je jouw vrouw voorzien van prachtige lingerie als verjaardagscadeau.

Je vrouw zal zich mooi voelen en bij het uitpakken misschien een beetje beschaamd, maar als je haar in een kaartje uitlegt waarom je haar dit cadeau geeft, dan is ze al snel om. Geef bijvoorbeeld aan dat je haar sexy vormen waardeert en deze het liefst vaker ziet. Verwijs naar momenten eerder in jullie relatie zonder te wijzen op de sleur in jullie relatie die misschien is ontstaan. Geef aan dat je haar sexy vindt en dat je wil dat zij zich sexy voelt. Zo snijdt het mes aan twee kanten en heb jij ook iets moois om naar te kijken in de slaapkamer. Zo wordt een verjaardagscadeau voor je vrouw stiekem ook een beetje een cadeau voor jou!

Foto in een mooie grote lijst

Wil je toch een verjaardagscadeau kopen dat wat minder voor jou is en helemaal iets voor haar, graaf dan eens in je geheugen. Zijn er momenten geweest die jullie samen deelden en die op beeld zijn vastgelegd? In dat geval is het misschien een idee om deze foto in een mooie grote lijst cadeau te doen voor haar verjaardag. Je krijgt extra bonuspunten als je de lijst ook direct dezelfde dag ophangt op een prominente plek.

Door een foto in een mooie grote lijst te geven van een fijn moment in jullie relatie, laat je jouw meisje zien dat je de fijne momenten herinnert en dat je blij bent dat je deze met haar hebt gedeeld. Ook geef je aan dat je trots bent op deze momenten en dat je ze met de rest van de wereld wil delen. Doe dus geen foto van je vrouw in sexy lingerie, want hoewel dit soort foto’s prachtig zijn, ze zijn wat ongemakkelijk als je schoonmoeder op bezoek komt…

Diamonds are a girls best friend

Mocht je toch wat geld hebben om stuk te slaan, dan zijn mooie glimmende stenen altijd een goed idee. Diamonds are a girls best friend werd niet voor niets door Marilyn Monroe gezongen in de film Gentlemen Prefer Blonds. Diamanten of andere juwelen mogen dan wat kosten, je vrouw zal nog jarenlang blij zijn met het sieraad dat je haar gaf. Het moet dan natuurlijk wel haar smaak zijn en passen bij de kleding die zij doorgaans draagt. Ook is het fijn om een andere herinnering te verbinden aan dit verjaardagscadeau voor je vrouw. Geef het haar tijdens een romantisch diner of op een plek die jullie beide dierbaar is. Net als zo vaak gaat het meer om de sfeer en heet idee, dan om het daadwerkelijke verjaardagscadeau, maar met sieraden en juwelen kun je beter goed beslagen ten ijs komen.

Verjaardagscadeau vrouw
Geen reactie's

Geef een reactie