Valentijnsdag ideeën

Valentijnsdag ideeën

Hoewel Valentijnsdag bij mij in huis alweer twee jaar niet gevierd wordt, ben ik toch echt wel een oude romanticus met een aantal geniale Valentijns ideeën. De casanova in mij weet voor Valentijnsdag altijd weer iets leuks te verzinnen. En neem van mij aan: leuk hoeft niet altijd duur te zijn. Het gaat letterlijk om het gebaar bij Valentijnsdag. Het draait om het gevoel dat je losmaakt bij je partner als ze jouw cadeau ontvangt. Dus, pak pen en papier en schrijf mee terwijl ik je voorzie van wat Valentijnsdag ideeën.

Sieraden zijn altijd raak

Ik begrijp dat een Valentijnscadeau voor haar uitzoeken best pittig kan zijn, maar met sieraden is het altijd raak. Laat je partner zien dat je haar kent en begrijpt door een ketting of ring in haar smaak te kopen. Weet je niet wat haar smaak is? Tijd om jouw vrouw of vriendin beter te leren kennen en haar in een onbewaakt moment te vragen wat ze mooi vindt. Houdt ze van goud of van zilver? Grof en groot of juist fijn en gedetailleerd? Allemaal dingen die erg smaak afhankelijk zijn en dus belangrijk voor het Valentijnscadeau voor haar.

Symboliek doet het erg goed

Wat ook een idee kan zijn, is om een bepaalde belevenis of gebeurtenis in de vorm van symboliek cadeau te doen. Zo gaf ik ooit de sleutel van mijn huis aan mijn vriendin als Valentijnscadeau en nam ik de moeder van mijn zoon mee naar de plek waar wij ooit een emotionele zonsopgang hadden beleefd. Deze herbeleven op Valentijnsdag was een top idee en zullen we beiden altijd herinneren.

Symboliek kan natuurlijk van alles zijn. Als het maar voor jullie allebei betekenis heeft en het jullie verbindt. Gebruik een mooi gedicht of schrijf er zelf één voor een mooie context. Is er een mooie foto van of een ander aandenken, dan kun je daarmee het Valentijnscadeau voor haar of hem afmaken.

Some people love the classics

Chocolade, bloemen, een serenade onder het balkon… Je kent ze wel. De al oude Valentijnsdag ideeën. Is jouw partner van de oude stempel, of geniet hij of zij gewoon van een ouderwetse Valentijnsdag, dan zijn dit de Cadeaus voor jou om te geven met Valentijn. Ook als je last minute nog een Valentijnscadeau voor haar moet verzinnen, dan zijn dit de cadeaus waar het niet fout mee kan gaan. Breed verkrijgbaar en vaak niet al te duur. Handig als ze eerst aangaf niets met Valentijnsdag te willen doen, maar wel een mega cadeau voor jou heeft gekocht.

Ben je single met Valentijnsdag, maar heb je wel een crush op iemand, dan kun je ook in het geheim leuke kleine cadeautjes versturen. Verras de persoon waar je verliefd op bent met een lieve valentijnskaart of verzin iets waarmee je langzaam maar zeker je identiteit onthult.

Een romantisch hotel of stedentrip

Hebben jij en je partner al langer een relatie, dan is het best fijn om met Valentijnsdag eens even helemaal weg te zijn. Boek als verrassing een hotel of een stedentrip naar een stad die voor jullie veel betekent, of waar je graag samen nieuwe herinneringen maakt. Geniet van elkaar, van de liefde en de rust en je zult nog jarenlang horen over dit prachtige Valentijnscadeau voor haar.

Probeer in je keuze voor het hotel niet een “echte man” te zijn. Kies dus niet voor het goedkoopste hotel in de stad voor jullie herinnering. Het hoeft natuurlijk geen vijf sterren te zijn, maar probeer een klein beetje de romantiek te mixen met klasse en stijl. Er heeft nog nooit iemand een fijne Valentijnsdag gehad in een Bastion Hotel.

Laat zien dat je je partner écht kent

Als laatste wil ik je meegeven dat bijna iedere vrouw weleens heeft aangegeven niets voor Valentijn te willen. Achteraf is 100% van die vrouwen teleurgesteld dat ze niets voor valentijnsdag hebben gekregen. Laat zien dat je jouw partner echt kent en verras haar met een cadeau of Valentijnsdag idee waar moeite, inzet en een gedachte achter zit.

Valentijnsdag ideeen
Geen reactie's

Geef een reactie