Urban Mama & Mini het baby lifestyle event van 2020

Urban Mama & Mini het baby lifestyle event van 2020

Als papablogger ben ik eraan gewend om de vreemde eend in de bijt te zijn. Als man in een wereld vol vrouwen is het soms best wennen. Gelukkig ben ik na een jaar lang papabloggen wel gewend aan de mamamafia, de gezelligheid, de concurrentie, de afgunst, de kopjes thee, de gunfactor en de welbekende fake smile. Waar ik echter niet aan kan wennen is de huishoudbeussfeer op de verschillende babybeurzen. Als moderne dorpsvader met stadse invloeden voel ik me niet heel erg thuis tussen het over het algemeen iets minder hippe en vaak nogal verstofte publiek.

Nou hoef ik op een babybeurs geen dansvoorstellingen en meet & greets met vloggers, maar toch mis ik een event voor de ouder die niet op zijn Crocks naar de beurs is komen rijden. Gelukkig komt daar in 2020 verandering in. Dan vind namelijk de Urban Mama & Mini baby beurs plaats! Urban Mama & Mini, het baby lifestyle event van 2020 is in de Kromhouthal in Amsterdam Noord en tickets zijn nu te koop!

Wat kun je verwachten op Urban Mama & Mini?

Wat kun je verwachten op Urban Mama & Mini? De Kromhouthal in Amsterdam is perfect gelegen aan het IJ. De voormalige scheepswerf geef een prachtig industrieel karakter aan de babybeurs. Dit karakter past perfect bij het imago dat Urban Mama & Mini wil uitstralen! Stoer, sterk, eigenzinnig maar tegelijkertijd zorgzaam en vermakelijk. Op deze manier zal de route van de babybeurs de urban papa’s en mama’s (to be) meenemen in een totale beleving van alles wat er komt kijken als je zo’n kleine mini verwacht of net hebt. Urban Mama & Mini selecteert de leukste en tofste leveranciers en zorgt ervoor dat alle mama’s en papa’s zich thuis voelen in deze urban look & feeling!

Maar Lifestyle en baby betekent ook eten toch?

Jazeker! Naast de leukste leveranciers wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Voor alle (toekomstige) papa’s en mama’s is er genoeg lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk houden ze rekening met wat je wel en niet mag eten als je zwanger bent. Ik kan je vertellen dat ik na al dat gewandel meestal vastgeklampt aan een tafel zit om alles te proberen wat ze maken op dit soort events. Ik zorg dat ik vroeg klaar ben met het rondje zodat ik daarna samen met Fleur inspiratie op kan doen bij de rest van het publiek. Ik kan je vertellen dat ik er echt zin in heb. Niet alleen in de drankjes en hapjes, maar ook de inspiratie en alle leuke stands.

Wil je meer informatie, like het event dan op de Facebookpagina van Urban Mama & Mini. Ze houden je hier ook op de hoogte van alle nieuwtjes en leveranciers die zich aanmelden op het event. Ik ben heel erg benieuwd naar de merken en producten die zich gaan aanmelden voor Urban Mama & Mini. Als er meer bekend is zal ik ook via Facebook een update geven!

https://papablogger.nl/wp-content/uploads/2018/07/Baby-Slapen-Board-1-150×225.jpg
Urban Mama & Mini
Urban Mama & Mini
Urban mama and mini
Urban mama's en mini's
Geen reactie's

Geef een reactie