Upgrade je keuken

Upgrade je keuken

Wij vaders vinden het altijd wel leuk om in nieuwe snufjes te investeren, en de keuken mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. In deze ruimte komen we immers elke dag en hoe leuk is het om deze plek dan ook een leuke upgrade te geven. In dit artikel vertel ik je hoe je met praktische en stijlvolle keukenaccessoires jouw keuken nieuw leven in kunt blazen.

Een kokend water kraan

Hoe fijn is het als je na een lange dag zorgen voor de kids lekker op de bank wilt ploffen met een kop thee en daarbij niet hoeft te wachten tot het water kookt. Met een Quooker kraan stroomt jouw kop thee direct uit de kraan. Naast thee is een Quooker ook erg handig bij het koken. Zo kun je met de Quooker snel de groenten of aardappelen laten koken, en het kookgerei goed schoonmaken. Daarnaast is het voor ons vaders een ideale uitvinding, aangezien kokend water een uitstekende manier is om de spenen en flesjes van onze kids te steriliseren. Natuurlijk is dit allemaal super handig, maar daarnaast maakt deze hippe kraan gelijk ook meer ruimte in de keuken vrij voor eventuele andere keukenapparaten die je graag in jouw keuken zou willen installeren.

Een ingebouwde zeepdispenser

Handen wassen is iets dat we eigenlijk vaker zouden doen, en wij als vaders al helemaal. Het wegwerp zeepflesje dat bij de wasbak staat, is echter niet erg leuk om tegenaan te kijken. Geef dit deel van je keuken een nieuwe look door een ingebouwde zeepdispenser in het aanrecht te installeren. Op vervangingsmarkt.nl zijn veel verschillende merken en verschillende designs te vinden, dus is er gegarandeerd een zeepdispenser die goed bij jouw smaak en keuken past. Daarnaast levert dit pompje uiteindelijk ook nog eens voordelen op voor de portemonnee. Je hoeft namelijk geen nieuwe wegwerp pompjes meer te kopen. De volgende keer als je in de supermarkt loopt kun je kijken naar grotere navulzakken. Deze kosten uiteindelijk minder dan de wegwerp variant!

Een voedselvermaler

Tot slot is een voedselvermaler een technisch snufje dat je niet veel bij andere mensen zal zien. Dit apparaatje kun je gemakkelijk in het kastje onder de gootsteen installeren en zal ervoor zorgen dat je keuken ontdaan is van stinkende etensresten. Je kunt jouw etensresten gemakkelijk in de voedselvermaler gooien. Deze worden vervolgens zo klein mogelijk vermalen, en verdwijnen vervolgens in het al bestaande afvoersysteem. Naast de praktische kant van deze gadget, is het weggooien van vermalen etensresten ook nog eens milieuvriendelijk.

Zo zijn er verschillende manieren om je keuken nieuw leven in te blazen die zowel praktisch zijn, als jouw keuken een mooie uitstraling geven. Met een Quooker kraan heb je binnen een handomdraai kokend water uit de kraan en met een ingebouwde zeepdispenser geef jij een mooie afgewerkte finish aan jouw keukenblad. Verder is een voedselvermaler ook echt een leuke en handige gadget om in jouw keuken te installeren.

Upgrade je keuken
Geen reactie's

Geef een reactie