Tuinkussens op je verlanglijstje

Tuinkussens op je verlanglijstje

Als iemand mij vraagt wat ik wil hebben voor Sinterklaas, Kerst of mijn verjaardag, dan val ik altijd een beetje stil.. Wat geef je een man cadeau? Het is niet dat ik hebberig ben, maar als ik kijk naar wat ik nodig heb, dan zijn dat vaak hele dure dingen, zoals een nieuwe laptop of een hele lange vakantie. Na de verhuizing naar Breda is ook wat aankleding voor het huis geen slecht idee, dus lijsten voor aan de muur en een nieuwe stereo-installatie zijn meer dan welkom. Toch kwam Fleur laatst met een gaaf idee.. Tuinkussens!

Tuinkussens op mijn verlanglijstje

In ons huis heerst een groot gebrek aan kussens. Aangezien ik nogal wat uurtjes op onze bank spendeer en omdat Fleur en ik besloten hebben om meer zelf te maken in plaats van te kopen, kwam ze met het idee om tuinkussens op mijn verlanglijstje te zetten. Dit is niet alleen voor mij een goed idee, want Morris is ook groot fan van kussens. In onze huiskamer staat een grote eivormige tuinstoel en Morris is niet weg te slaan bij de kussens van deze stoel.

Feitelijk sla ik dus een aantal vliegen in één klap met kussens voor in onze tuin op mijn verlanglijstje. De meeste Sinterklazen en Kerstmannen kennen mijn smaak heel goed en ik hoef me dan ook geen zorgen te maken over de stijl die Zwarte Piet mij aan gaat smeren. Dit voorkomt gelijk een discussie met Zwarte Piet. Nu mijn lijstje compleet is moet ik me alleen nog zorgen maken over het zelf bouwen van onze nieuwe tuinbank..

Zelf een tuinbank maken

Maar jij bent toch helemaal niet handig Rob? Nee dat klopt! Toen ik in Breda ging wonen heb ik met Fleur afgesproken dat daar verandering in ging komen en dat we meer dingen zelf zouden gaan maken. Éen van mijn eerste projecten wordt een tuinbank zelf maken. Nu is onze tuin niet zo heel erg groot, namelijk anderhalf bij tweeëneenhalve meter, maar dat is net genoeg om een bank te plaatsen waar we af en toe een sigaret op kunnen roken of kunnen genieten van het uitzicht op de Grote Kerk van Breda.

Natuurlijk gaat het maken van zo’n tuinbank met vallen en opstaan, maar ik hoop dat de tuinkussens mooi gaan staan op dit bankje. Ook hoop ik dat de tuinbank sterk genoeg is om soms een dutje te doen in het zonnetje in plaats van op de bank in de huiskamer. Zo wordt ik ook nog eens een keer bruin zonder er moeite voor te doen.

Regeren is vooruit zien en ik had nooit gedacht dat tuinkussens iets was om op je verlanglijstje te zetten voor Sinterklaas of Kerst. Nu ik er even over heb nagedacht is zo’n kussen echt het ideale cadeau. Ik hoop echt dat de Sinterklazen en Kerstmannen in mijn omgeving meelezen, want ik kan niet wachten tot ik mag beginnen aan mijn nieuwe tuinbank met bijbehorende tuinkussens.

Tuinkussens voor Sinterklaas
Tuinkussens op je verlanglijstje
Geen reactie's

Geef een reactie