Tips om het juiste telefoonhoesje voor jouw en je kind te kiezen

Tips om het juiste telefoonhoesje voor jouw en je kind te kiezen

Ik ben constant mijn telefoon kwijt. Als Morris bij mij is, dan is over het algemeen het eerste wat hij doet mijn telefoon verstoppen. Dit gaat helaas niet altijd zonder slag of stoot en daarom werd het tijd om een telefoonhoesje om mijn iPhone te doen. Nu het hoesje om de telefoon zit vind Morris de smartphone nóg interessanter en zit hij naast filmpjes te kijken ook te spelen met het randje van de telefoonhoes. Om jou te helpen met je keuze voor een telefoonhoesje voor jou en je kind heb ik dit artikel geschreven.

Allebei hetzelfde hoesje om je telefoon

Als je een beetje om mode geeft, dan ga je ook als vader natuurlijk voor matchende telefoonhoesjes. Vooral als jouw kind de leeftijd heeft dat het ook echt een eigen mobiele telefoon heeft, dan is twinning bij vader en zoon echt top! Niet ieder kind zit te wachten op hetzelfde hoesje als zijn of haar vader of moeder, maar als je een beetje een stoer hoesje hebt dan is dat bezwaar vaak snel geweken.

Heeft je kind nog geen eigen mobiele telefoon of speelt het zoals mijn zoon Morris met een oude mobiele telefoon waar hij filmpjes op kan kijken, dan is het ook mogelijk om allebei dezelfde hoesjes om je telefoon te doen. De oude telefoon gaat langer mee en jouw dure iPhone is ook beschermd tegen vallen en etensresten.

Een telefoonhoesje met kralen

Een tip die voor weinig mannen is weggelegd, maar die ik zeker de moeite van het vermelden waard vind is een leuk telefoonhoesje met kralen. Was dit een paar jaar geleden nog té vrouwelijk, tegenwoordig zie ik steeds meer mannen lopen met kralen aan hun telefoon. De kralen kunnen gevormd in een armband, zodat deze minder snel valt, maar het is ook mogelijk om gewoon een slinger met kralen aan de telefoonhoes te hangen, waar dan bijvoorbeeld een leuke tekst op staat.

Een extra beschermend telefoonhoesje

Werk je in de bouw, kom je vaak buiten of heb je een redelijk destructief kind, dan is het extra beschermende telefoonhoesje misschien iets voor jou. Helaas blijft er niks over van je luxe, slanke iPhone 11, maar gelukkig is je dure telefoon wel extreem beschermd tegen vallen, water, etensresten en pluis. Door het robuuste uiterlijk wordt je telefoon wel ineens heel interessant voor kinderen om mee te spelen, dus de vraag is of het handig is om zo’n grote dikke hoes om je telefoon te doen.

Kies een telefoonhoesje dat juist niet opvalt

In plaats van een extra beschermende telefoonhoes kun je ook kiezen voor een telefoonhoesje dat juist helemaal niet opvalt. Heel vaak is een bumper om jouw telefoon al voldoende om deze te beschermen tegen vallen en/of stoten. Het doet vaak niet af aan het design van je telefoon en je kan jouw smartphone gewoon met een kleuter meegeven. Misschien is het wel raadzaam om een glasbeschermer extra te nemen om alle risico’s uit te sluiten.

Goedkoop is vaak duurkoop. Val niet over de prijs van een telefoonhoesje

Een gemiddelde smartphone begint tegenwoordig bij een Euro of 250. De nieuwste telefoons gaan zelfs voor 1300 Euro over de toonbank. Het zou zonde zijn als jouw kind deze in handen krijgt en vervolgens de telefoon per ongeluk laat vallen zonder dat daar een goed telefoonhoesje omheen zit. Uiteindelijk is goedkoop dan duurkoop. Mijn tip is dan ook om niet te bezuinigen op een goed telefoonhoesje. Uiteindelijk kan dat je namelijk honderden Euro’s besparen.

Telefoonhoesje kind
Geen reactie's

Geef een reactie