Slimme vaders verdienen geld terwijl ze op de kleine passen

Slimme vaders verdienen geld terwijl ze op de kleine passen

Een vaste dag in de week op de kleine passen? Vaak heb je op zo’n dag wel wat tijd over om nuttig te besteden. Maar intussen wil je natuurlijk wel een oogje in het zeil houden. Zolang je kindje slaapt of zoet aan het spelen is, heb je zelf je handen vrij. Een mooi moment om bijvoorbeeld wat eenvoudige computerklusjes te doen, zoals het ordenen van je bestanden. Maar je kunt natuurlijk ook proberen om in diezelfde tijd wat extra geld te verdienen. Niet door te werken, maar door te gamen! Klinkt te mooi om waar te zijn? Nee, zeker niet!

Behendigheid

Als jij uitblinkt in het spelen van computerspellen, win je het gemakkelijk van een ander. Op die manier kun jij relatief eenvoudig geld verdienen met vaardigheidsspelletjes online. Je neemt het op tegen een willekeurige andere kandidaat en als jij erin slaagt die kandidaat te verslaan, rinkelt bij jou de kassa. Het gaat hier weliswaar niet om enorme bedragen, zoals je soms bij kansspelen kunt winnen. Dit zijn ook nadrukkelijk geen kansspelen, want het draait allemaal om behendigheid. Mogelijk heb je in de loop der jaren al veel computerspellen gespeeld en ben je er bedreven in geraakt. Die skills kun je nu aanwenden om zo’n spel tegen iemand anders te spellen en te winnen.

Risico van verlies

Doordat je speelt met een relatief lage inzet, loop je ook geen grote risico’s. Je kunt natuurlijk wel je geld verliezen, als blijkt dat de andere speler het er beter vanaf brengt dan jij. Het is vanuit dat oogpunt verstandig om alleen te spelen met geld dat je echt kunt missen. We bedoelen hiermee dat je nooit het geld moet gebruiken dat je nodig hebt om je vaste lasten van te betalen. Maar geld uit het potje voor ontspanning en vermaak kun je hier prima voor gebruiken.

Scherp blijven

Bij het spelen van behendigheidsspellen is het van belang om altijd scherp te blijven. Je kunt dus beter geen alcohol consumeren als je aan dergelijk spellen meedoet. Het is bewezen dat alcohol je reactievermogen aantast. Daardoor zou je net die paar punten tekort komen om de hoogste score te behalen en dat is zonde.

Flexibiliteit

Het voordeel van deze spellen is dat je heel flexibel bent in je tijd. Vraagt de kleine aandacht? Dan kun je op elk gewenst moment stoppen met spelen.

Geld verdienen met spelletjes spelen
Geen reactie's

Geef een reactie