Sem Lewis is stoer, stijlvol en eigenzinnig

Sem Lewis is stoer, stijlvol en eigenzinnig

Zoals jullie misschien wel eerder hebben gelezen probeer ik er ondanks het drukke bestaan als vader, partner en baasje met een eigen bedrijf niet uit te zien als de standaard uitgebluste vader van bijna veertig. Om dat voor elkaar te krijgen probeer ik naast rust, voldoende slaap en gezond eten ook mijn kleding en accessoires een beetje up to date te houden. Laatst werd ik gewezen op een merk dat heel erg bij mij past en wat nog niet heel lang bestaat: Sem Lewis.

Sem Lewis is stoer, stijlvol en eigenzinnig

Het nieuwe merk is stoer, stijlvol en eigenzinnig. Om die reden past het echt heel goed bij mij. De tassen accessoires en armbanden passen precies in mijn stijl. De Horloges van Sem Lewis zien er wat mij betreft helemaal top uit en zouden zo een prijsklasse hoger kunnen liggen dan waar ze nu voor over de toonbank gaan. Kortom: ik heb mijn nieuwe merk gevonden.

In de mooie webshop van Sem Lewis staan duidelijk alle producten die het merk verkoopt. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, dan kun je de producten ook bekijken in de stenen winkels van Brandfield. Om meer te ervaren van de look en feel van het merk ben ik dus naar een Brandfield winkel gegaan en daar heb ik alles nog eens goed bekeken. Alles van het merk voelt A+ kwaliteit aan en iedere vezel van de producten zit tot aan de naad toe goed in elkaar.

Armbanden van Sem Lewis

Als armbandengek ben ik vooral heel enthousiast over de armbanden van Sem Lewis. De mooie leren armbanden die met veel gevoel voor detail zijn gevlochten zijn echt een aanvulling op iedere garderobe. De armbanden voelen stevig aan en hebben allemaal een stoere, eigenzinnige sluiting. Ook de kralenarmbanden zijn ondanks dat ze niet helemaal mijn stijl zijn, erg eigenzinnig te noemen en zijn allerminst vrouwelijk. Als je deze draagt als man straal je kracht, plezier en zelfvertrouwen uit.

Mocht je toch minder van de sieraden en horloges zijn, dan maakt Sem Lewis ook tassen, mutsen en sokken. Vooral de tassen zijn de moeite waard om eens te bekijken. Zelf draag ik nu enige tijd een laptoptas van het merk en ik ben er echt super tevreden mee. De hoofdkleuren voor de meeste artikelen zijn zwart, donkerblauw, grijs en verschillende metaalsoorten. Dit moet bij je horen, maar voor mij was het gelijk raak. Sem Lewis is een merk waar we in de toekomst steeds meer van zullen gaan horen.

Sem Lewis horloge, Sem Lewis armband
Sem Lewis zwarte armband
Geen reactie's

Geef een reactie