Op vakantie tijdens Oud en Nieuw

Op vakantie tijdens Oud en Nieuw

Op vakantie tijdens oud en nieuw, maar wil je niet onze landsgrenzen over? Overweeg dan eens om te overnachten op Vakantiepark De Leistert! Dit vakantiepark heeft alles wat je nodig hebt om een ontspannen en gezellige vakantie te beleven met alle faciliteiten binnen handbereik. En dat gewoon in Nederland.

Gezellig met de familie bij elkaar

Zelf overweeg ik dit jaar te gaan voor een vakantiehuis oud en nieuw. Gezellig met de hele familie bij elkaar in een huisje en genieten van de rust en de omgeving. Oud en Nieuw valt dit jaar in het weekend, dus ik ga er vanuit dat iedereen die ik liefheb mee kan om het nieuwe jaar in te luiden tijdens een rustgevende vakantie.

Het allerliefste heb ik mijn moeder, zusje, neef en mijn zoon gewoon dicht bij me dit jaar. Het was voor ons allemaal een jaar met veel mooie, maar ook minder mooie momenten. Daarom is het fijn als je een keer allemaal samen de deur uit kan en naast leuke dingen doen ook een beetje kunt reflecteren over wat er nu allemaal gebeurd is.

Wat kun je doen tijdens vakantie bij De Leistert?

Vakantiepark De Leistert ligt in het hartje van Limburg en is daardoor de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Zo kun je een dagje uit in Roermond en de Designer outlet bezoeken, of als je kleine kinderen hebt, is Toverland in Sevenum een goed idee. Het vakantiepark beschikt over een zwembad, een restaurant, een bar en een supermarkt. Daarnaast is er gratis WiFi beschikbaar, zodat je altijd internet hebt tijdens jullie vakantie in Limburg.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen op camping De Leistert. Zo is er een speeltuin en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zo hebben ze bijvoorbeeld regelmatig een disco avond in het clubhuis. Ik heb geen idee of deze activiteiten ook met Oud en Nieuw georganiseerd worden, maar het klinkt in ieder geval heel erg gezellig.

Volgend jaar misschien kamperen tijdens de zomervakantie

Kortom, camping De Leistert is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie tijdens oud en nieuw! Misschien dat we volgend jaar zomer ook weer gaan. Ze hebben namelijk ook een camping met privé sanitair. Dat scheelt weer een wandeling over de camping met je wc-rol en potentieel een toiletpot waar je voorganger niet weet dat de toiletbril omlaag moet..

Nu ik mijn nieuwe baan heb is het goed mogelijk dat ik volgend jaar voor het eerst mijn zoon kan meenemen op een echte vakantie. Aangezien vliegen mij toch wat eng lijkt met z’n twee, is vakantiepark De Leistert wellicht de ideale oplossing.

Vakantiehuis oud en nieuw
Hyperbowling De Leistert
Geen reactie's

Geef een reactie